USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Хроніка пікету Луцькради. 3 грудня. ФОТОРЕПОРТАЖ

3 Грудня 2013 18:00
Кілька сотень лучан пришли пікетувати міськраду, очікуючи на позитивне рішення обранців громади стосовно оголошення загальноміського страйку.

Так, до приміщення мерії зайшли кілька активістів, оскільки у сесійній залі усім не вистачило місця. Після того, як депутати одноголосно вирішили доєднатися до мітингувальників, колона знову повернулася на звичне місце – Майдан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анатолій Котлюк Показати IP 3 Грудня 2013 18:22
Хроніка або хроніки — різновид історичної літератури, зібрання записів з викладом найважливіших подій того чи іншого періоду в хронологічному порядку. На Русі хроніки називали літописами.
vl Показати IP 3 Грудня 2013 18:49
за мої побаченим вони були пяні! там бабка була у міськраді і теж пяна ось це патріоти!!!
Кличко Показати IP 3 Грудня 2013 18:57
Ось вам і Кличко: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v5zIxARY7tc
Нормальний до Кличко Показати IP 3 Грудня 2013 22:18
А ось Вам і Тягнибок: https://www.youtube.com/watch?v=aCYH4_WsLuA
Ігор Показати IP 3 Грудня 2013 21:20
Цей мітинг і страйк на превеликий жаль переріс у дикунство і невігластво. Абсолютна більшість мітингуючих навіть толком не знають за що вони стоять, які вимоги ставлять і т.д. Мітингуюча молодь активно вживає алкоголь, особливо ввечері. З рупором одні гниди, і пережитки історії - Гузь, Бондар, Шиба, Пащенко, Козюра і Григоренко. Куди ми зайдемо з такими псевдолідерами, які тільки думають як до кормушки добратися і вдають із себе великомучеників і поборників прав і свобод громадян, а насправді - клали з прибором і на громадян і на Україну вцілому. Одним словом - таким мітингам - ГАНЬБА!!!
Лучанин Показати IP 4 Грудня 2013 00:15
Цілком згоден з Ігорем. Тількі що по Аверсу показали що казали студенти. Хтось розумний, розскажіть їм що це за Угода і що вона дає! Дівчина каже що вони там будуть стояти поки Україна не вступить в Євросоюз. Це нормально? В найкращому випадку, якщо зараз це все затихне і розсмокчеться і в квітні підпишуть цю злощасну Угоду, то, як мінімум, Україна вступить до Євросоюзу років через 20. От я не знаю, в нас країна стільки років буде паралізована, але ж і Євросоюзу їй не бачити, або вона під міськрадою чи облдержадміністрацією 20 років простоїть. До того ж по всіх прогнозах Євросоюз може років 5 ще відсили протримається. Це вже навіть не смішно. Ну що за цирк.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus