USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хто із переселенців з травня не буде отримувати виплати як внутрішньо переміщені особи

24 Квітня 2022 13:21
Міністр соціальної політики України Марина Лазебна в інтерв’ю телемарафону UA Разом повідомила, що з травня допомогу в розмірі 3 тис. грн на осіб з інвалідністю та дітей та 2 тис. грн на всіх інших осіб не будуть отримувати ті, хто повернувся додому або у кого не пошкоджено майно під час воєнних дій.

Про це інформує ТСН.

Наприклад, якщо переселенець з Києва досі живе у Львові, але його майно не пошкоджене, Київ не блокований, то виплату такому киянину буде припинено.

Якщо людина не може повернутися додому через те, що там ідуть бойові дії чи їй нікуди повертатися, бо пошкоджене чи знищене майно, таким переселенцям виплати будуть продовжені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мира Показати IP 24 Квітня 2022 22:37
Вы сначала хоть начните выплачивать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus