USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Хто із волинських свободівців піде з посади наступним?

29 Грудня 2014 11:00
Екс-народний депутат від «Свободи», волинянин Валерій Черняков вирішив звільнитися з посади голови Державного агентства лісових ресурсів України… за власним бажанням!, - інформує «Волинська газета».

«Рішення про відставку я ухвалив у зв'язку з формуванням нового уряду після дочасних парламентських виборів та відсутністю у коаліції наших представників. Всеукраїнське об'єднання «Свобода» не сприймає курс влади на затягування пасків для пересічних українців і, водночас, відсутність реформаторських кроків задля реального скорочення дефіциту бюджету держави», – пояснила демарш Валерія Вікторовича прес-служба «Свободи».

Цікаво, що трудова біографія лісівника для Валерія Чернякова розпочалася в 1986 р. із… вотчини Віктора Януковича, адже саме в Сухолуцькому спецлісництві і працював єгерем майбутній народний депутат та міністр лісової галузі.

З Волинню уродженця Закарпаття пов’язує чотирирічна робота на Турійщині, хоча в народні депутати він потрапив зовсім не від волинських свободівців: кандидатом у нардепи його висувала Закарпатська облорганізація партії. Щоправда, саме в Луцьку, біля старого ринку, Валерій Черняков, щойно набувши депутатської недоторканості, потрапив у неприємну історію: хтось із «хуліганських мотивів» обстріляв його іномарку з вогнепальної зброї. Валерій Вікторович тоді не постраждав, а порушена кримінальна справа жодних розультатів розслідування не дала.

За час роботи на відповідальній посаді Валерій Черняков, до речі, кілька разів відвідував наш край із офіційними візитами, проте найчастіше бував на Ковельщині, Турійщині та Шацькому районах.

Відтак, цілком імовірно, що можуть відбутися й відставки на рівні області, де крім уже звільнених голів райдержадміністрацій від «Свободи» продовжує працювати значна кількість висуванців цієї партії на інших ключових посадах. В усякому випадку, перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Кудрявцев та начальник облуправління лісового та мисливського господарства Василь Мазурик – також належать до однодумців Олега Тягнибока.

Проте, чи варто на знак протесту проти дій недавніх соратників по Євромайдану, які краще спрацювали на парламентських виборах, віддавати в жертву всіх свободівців, покаже час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
правду кажете діду Показати IP 29 Грудня 2014 11:14
Пирожика на н.ри
віктор Показати IP 29 Грудня 2014 11:23
а тягнибок чим зараз займаеться?
СЕРГІЙ Показати IP 29 Грудня 2014 11:53
2015 РОКУ НА МІСЦЕВИХ ВИБОРАХ ДО ВЛАДИ ПОВИННІ ПРИЙТИ ЛЮДИ ЯКІ МАЮТЬ ВИЩУ ОСВІТУ ВІЙСЬКОВУ КАФЕДРУ СЛУЖИЛИ В АРМІЇ ВОЛОДІЮТЬ ІНОЗЕМНИМИ МОВАМИ КОМЮТЕРОМ ВІДВІДУЮТЬ ЦЕРКВУ КИЇВСЬКОГО ПАТРІАХАТУ. ЯКІ БУЛИ НА ЄВРОМАЙДАНІ САМООБОРОНА ЛЮСТРАТОРИ ВОЛОНТЕРИ В ЗОНІ АТО ВОЮЮТЬ. ТАКІ ЯК НАДІЯ САВЧЕНКО КИЯНКА БУЛА НА ВІЙНІ В ІРАКУ МАЄ ВИЩУ ОСВІТУ ВІЙСЬКОВУ СЛУЖИЛА В ДЕСАНТНИХ ВІЙСЬКАХ СТАРШИЙ ЛЕЙТЕНАНТ БУЛА В ЗОНІ АТО БАТАЛЬЙОН АЙДАР ВОЮВАЛА. ВІЙСЬКОВИЙ ВЯЗЕНЬ. МАЄ ОДЕН ЗА МУЖНІСТЬ 3 СТУПЕНЯ. ЧЛЕН ВСЕУКРАЇХНСЬКОГО ОБЄДНАННЯ БАТЬКІВЩИНА НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ 8 СКЛИКАННЯ. ПОЛІТВЯЗЕНЬ ГОЛОДУЄ ЩОБ ВИЗЗВОЛИЛИ З ПОЛОНУ. В РОСІЇ БУДЕ ПІД ВАРТОЮ НЕЗАКОННО ДО 13 ЛЮТОГО 2015 РОКУ. ГЕРОЙ УКРАЇНИ. ТА ТАКІ ЯК ЇЇ СЕСТРА ВІРА САВЧЕНКО КИЯНКА ОСВІТА ВИЩА АРХІТЕКТОР. БУЛА НА ЄВРОМАЙДАНІ В КИЄВІ В ЗОНІ АТО БУЛА ВОЛОНТЕРОМ СУТКИ В ПОЛОНІ В СЕПАРАТИСТІВ. 2014 КАНДИДАТ В НАРОДНІ ДЕПУТАТИ УКРАЇНИ ПО 98 КИЇВСЬКОМУ МАЖОРИТАРНОМУ ОКРУГУ ВИСУНУТА ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ОБЄДНАННЯМ БАТЬКІВЩИНА ЗАНЯЛА 3 МІСЦЕ ГОЛОДУЄ ЩОБ ЗВІЛЬНИЛИ СЕСТРУ З ПОЛОНУ. НОВІ ЛЮДИ- НОВА ВЛАДА. ДО ВЛАДИ НЕ ПОТРІБНО ЩОБ ПРИЙШЛИ ПАРТІЯ РЕГІОНІВ КОМУНІСТИЧНА ПАРТІЯ УКРАЇНИ УКРАЇНСЬКИЙ ВИБІР 2015 НА МІСЦЕВИХ ВИБОРАХ. ЛЮСТРУВАТИ ЧИНОВНИКІВ СУДДІВ МІЛІЦІОНЕРІВ ВРАЧІВ ВИКЛАДАЧІВ ХАБАРНИКІВ.
шеф Показати IP 29 Грудня 2014 12:14
свободівці в лісовій галузі це продаж посад директорів лісгоспів ....... збільшення проценту експорту лісу за кордон .закриті аукціони по занижених цінах .не виконання умов відкритих торгів по забезпеченню продукцією місцевих переробників .збільшення кількості знищеноі деребодавини .ВІДСУТНІСТЬ ГЛИБОКОІ ПЕРЕРОБКИ.це відсутність стратегіі у деревоперобці та масса кримінальних схем у цьому процесі .свобода у ЛІСІ це ганьба народна та перспектива розслідування наслідків та процесу роботи правоохоронними органами ......................... А ВЗАГАЛІ ТРАДИЦІЮ КРАСТИ У ЛІСІ ПОТРІБНО ПРИПИНИТИ .
прокурор до шеф Показати IP 29 Грудня 2014 18:37
дайте конкретні факти що посади купляются хто купив і за скільки купив а то одне бла бла бла як баба на варшавці.і весь ваш комент це суцільне лиття грязю і не правда мабуть ваша фамілія колісник
лісник до шеф Показати IP 29 Грудня 2014 19:13
ПРИ КОЛІСНИКУ БУЛА ЧІТКА СТРАТЕГІЯ В ПЕРЕРОБЦІ ВІТКРИТІ ТОРГИ НЕОБРОБЛЕНОЇ СЕРОВИНИ ДЛЯ СВОЇХ ГЛИБОКА ПЕРЕРОБКА ПРОЦВІТАЛА ВІДСУТНЯ КОРУПЦІЯ ЯКА ПРИЗВЕЛА ДО ТОГО ЩО ВІН І СИНИ СТАЛИ МІЛІОНЕРАМИ ТОТАЛЬНЕ СКОРОЧЕННЯ ЛЮДЕЙ ПО ПІДПРИЄМСТВАХ І НИЗЬКА ЗАРОБІТНЯ ПЛАТА - ЦЕ МАБУТЬ ТАКОЖ ОДНА ІЗ СТРАТЕГІЙ.А НА ДАНИЙ МОМЕНТ ПРИ НЕГЛИБОКІЙ ПЕРЕРОБЦІ І ВІДСУТНОСТІ СТРАТЕГІЇ ПРАЦІВНИКИ ГАЛУЗІ ОДЕРЖУЮТЬ НАДБАВКУ ЗА ВИСЛУГУ РОКІВ ПРЕМІЮ (КОЖЕН МІСЯЦЬ) 13 ЗАРПЛАТУ І ЦЕ ВСЕ ПРИ ЗНИЩЕНІЙ ПЕРЕРОБЦІ І ВІДСУТНОСТІ СТРАТЕГІЇ.ЯК БУЛО РАНІШЕ А ЯК В ДАНИЙ МОМЕНТ МОЖЕ РОЗКАЗАТИ ЛЮБИЙ ПРАЦІВНИК ЛЮБОГО ЛГ.
не зрозумів до лісник Показати IP 30 Грудня 2014 10:08
що х...ня написана?
Анонім Показати IP 29 Грудня 2014 12:44
ще Мазурик з Шереметою мають піти слідом
Шекспир Показати IP 29 Грудня 2014 13:04
Мавр сделал свое дело, мавр может уходить...
hhh Показати IP 29 Грудня 2014 19:44
Якраз при керуванні свободівців були забрані фірми - прокладки з лісового бізнесу, і почались платитися зарплати і так далі
Анонім до hhh Показати IP 30 Грудня 2014 11:10
Були, але не у всіх лісгоспах , деякі ЛГ ще тихенько башляють на пану Ко, а прикривають їх СБУшні фірми-прокладки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus