USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Хто має право оформляти закордонні паспорти для волинян

26 Червня 2015 16:29
Управління Державної міграційної служби Волині закликає громадян не користуватися послугами сумнівних посередників, які пропонують оформлення закордонних паспортів за підвищеними тарифами.

Про це повідомили у прес-службі УДМС України у Волинській області.

Жодна організація в Україні, окрім Державної міграційної служби України, ненаділена повноваженнями щодо оформлення паспорта громадянина України длявиїзду за кордон.

Як відомо, в на Волині є фірми-посередники (здебільшого - туристичні агентства) ,які пропонують оформити закордонний паспорт та «прискорити» термін виготовленнядокумента.

Інформація про надання послуг з оформлення закордонних паспортів розміщується насайтах фірм-посередників, де вказано розцінки на оформлення документа, щоколиваються від 1000 гривень і більше.

Міграційна служба Волині закликає для оформлення закордонногопаспорта звертатися лише до відповідного найближчого підрозділуміграційної служби.

Тільки працівники міграційної служби здійснюють фотографування, скануванняпідпису та відбитків пальців рук особи (у разі оформлення біометричного паспорта) ібез особистої присутності людини у підрозділі ДМС оформити паспорт неможливо.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, днями дипломатичними представництвами європейських держав розпочато прийом документів на оформлення шенгенської візи за новою процедурою, яка передбачає, у тому числі, сканування відбитків пальців особи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Санчез Показати IP 26 Червня 2015 16:55
Завищені тарифи і у самих паспортних
Лучанка Показати IP 26 Червня 2015 17:22
Заходиш в районний паспортний стіл по Шевченка, щоб прописатись , а виходиш з реквізитами щоб оплатити 25 грн на рахунок якоїсь організації ОО Документ. Хоча вивіски про таку організацію ніде нема. Інакше не прописують.
Так і є до Лучанка Показати IP 26 Червня 2015 18:35
Це ще не так страшно. Набагато гірше, коли заходиш в ЦНАП по Лесі Українки оформити закордонний паспорт, а зустрічаєш там комісара, який вручає тобі повістку. Отак держава про тебе піклується: замість запланованої поїздки з дружиною і дітьми на відпочинок в Турцію мусиш їхати на "відпочинок" в АТО. Оце дійсно халепа.
петя Показати IP 27 Червня 2015 00:34
комісар хай сам іде
Лучанин Показати IP 27 Червня 2015 08:36
Паспорт оформляв у Центрі надання адмінпослуг міської ради. Без довгих черг і найдешевше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus