USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Хто очолить волинський центр туризму, спорту та екскурсій

13 Вересня 2018 11:43
Посаду директора Центру туризму спорту та екскурсій управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації може зайняти Богдан Бальбуза, який переміг в конкурсі на заміщення вакантних посад. Питання призначення буде винесене на сесію обласної ради.

Відповідний проект рішення розглянули під час засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 13 вересня.

Як розповіла заступник керуючого справами, начальник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності Мирослава Якимчук, на посаду був оголошений конкурс, процедура була витримана, відбулося засідання конкурсної комісії.

З її слів, на засіданні конкурсна комісії обласної ради для проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників підприємств, установ, організацій – об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області рекомендувала укласти контракт з Богданом Бальбузою на посаду директора Центр туризму, спорту та екскурсій управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації.

Зокрема, на посаду директора Богдана Бальбузу планують призначити на контрактній основі терміном на один рік. Варто зазначити, що нині Богдан Бальбуза керує Центром національно-патріотичного виховання Луцької міської ради.

Член комісії Валерій Дунайчук поцікавився, чи має Богдан Бальбуза необхідний для участі в конкурсі педагогічний стаж у 3 роки.

Мирослава Якимчук відповіла, що тут можна трактувати по двоякому, адже не завжди талановита людина має необхідний стаж. Вона додала, що прецеденти бували і в медичних закладах, зокрема лікар не мав необхідно стажу, але займав керівну посаду.

Своєю чергою, перший заступник голови облради Олександр Пирожик підкреслив, що голосування за допуск до конкурсу відбувалося у відкритому режимі, рішення було прийнято усіма членами комісії.

Богдан Бальбуза розповів про свої плани на посаді, зауваживши, що патріотичне виховання напряму пов'язане з територіальною безпекою, зокрема у 2014 році молодь відстояла Харків, на жаль, цього не сталося у Донецьку та Луганську. Тож, з його слів, для Волині, як прикордонної області, важливе патіротичне виховання, адже чимало молоді хоче змінити громадянство. Також він каже, що при патріотичному вихованні не варто забувати про туризм, адже є статистика, що чимало волинської молоді протягом 3 років не покидала територію Волині, відтак варто розвивати внутрішній туризм. Богдан Бальбуза зауважив, що ним та його командою на патріотичні заходи було залучено 850 тисяч гривень позабюджетних коштів, тому робота у цьому напрямку продовжуватиметься.

"Моєю мотивацією на цій посаді є те, що країну можна і потрібно міняти", - наголосив Богдан Бальбуза.

Отож, комісія не підтримала проект рішення про призначення, але він буде винесений на розгляд сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Я Показати IP 13 Вересня 2018 12:25
Все ж таки зїли Толстіхіна.
ОДА Показати IP 13 Вересня 2018 12:53
це й ж бовдур вже показав результати у міськраді, тепер сюди рветься. Невже у такому колективі нема достойної кандидатури на місце Толстихіна? Чого ці недоумки із Нацальянсу лізуть сюди?
127 Показати IP 13 Вересня 2018 13:22
Очільник буде, а туристів звідки взяти ?
реаліст Показати IP 13 Вересня 2018 15:44
Поміняли ви вже країну в 2014. Може, пора міняти її людям поміркованим і розумним, а не пустопорожнім мітингувальникам?
туристка Показати IP 13 Вересня 2018 21:58
Як це закон можна трактувати двояко? Закон як дишло куди повернеш туди вийшло... Скік там скок тут і що оце буде робити у Центрі туризму? Договорнякииииииии чи законність будемо стежити за розвитком подій
точка зору Показати IP 14 Вересня 2018 13:09
думаю молоді оці люди завдання центру посписували з Інтернету, гроші будуть списувати на тренінги, лекції, користі від яких нуль цілих, нуль десятих - знаю з досвіду. На сході йде війна.... оцим ми і будемо займатися.... - що це, чим конкретно...? Поки конкретного плану дій не назвуть - не беріть
Одне Показати IP 14 Вересня 2018 17:23
Хочуть по-тихому впихнути того бездаря, ну є ще батьки, діти...., а не лише колектив
Совість Показати IP 14 Вересня 2018 23:25
Цікаво, а члени комісії читали типове Положення про позащкільну установу ( ЦТСЕ)? Ось так призначимо людину без відповідного стажу, Нащо закони читати, А кандитат такий хороший, то хай керує Центром національно-патріотичного виховання Луцької міської ради. Чи когось дуже хвилює матеріальнотехгічна база центру туризму. Призначати директора на 1 рік, смішно!!! будького тільки не директора ще такої великої устанрви.
шок Показати IP 15 Вересня 2018 08:59
",,, лікар не мав необхідно стажу, але займав керівну посаду". Оце гнати Ярославу Якимчук. Через таких у нас і такий стан у медицині, а уже взялися і у освіті кадри призначати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus