USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Хто став новими радниками голови Волинської ОДА

26 Березня 2018 11:09
Екс-заступник мера Фастова та колишній заступник директора «Житомирводоканалу»: новопризначений голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко представив ще двох своїх радників.

Про це стало відомо під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 26 березня.

За проханням Олександра Савченка звільнився з посади заступника директора з питань економічної безпеки «Житомирводоканалу» Олександр Закузенний. Відтепер він працюватиме як радник голови Волинської ОДА.

Радником голови Волинської ОДА, який займатиметься кадровими питаннями та аналітикою, став Петро Столяр.

Радником голови ОДА з питань будівництва став Валерій Криворог, який працював в КМДА та нещодавно звільнився з заступника мера Фастова, що на Київщині.

«Дороги – на Вашій совісті», - звернувся до радника Олександр Савченко, відзначаючи, що до сфери відповідальності радника належатиме питання ремонту автошляхів в області.

Водночас голова ОДА поінформував, що чинні заступники голови ОДА продовжать працювати на посадах вже під його керівництвом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Меланія Показати IP 26 Березня 2018 11:33
То той що годину назад казав, нікого не звільнятимуть)
Іван Показати IP 26 Березня 2018 12:09
Призначення радником - це попередній крок у призначенні на посаду поза конкурсом. Так що чинні, поки що, керовніки управлінь чи заступники голови - уважно аналізуйте кар'єрний і професійний шлях радників, бо то є потенційні кандидатури на ваші місця. Ну, і не витрачайте даремно так дорогого для себе часу - терміново шукайте для себе роботу, або якщо маєте грішки або погану декларацію - самі біжіть. Далеко. І швидко головне. Не нехтуйте досвідом історії призначень при попередниках .
ДО МЕЛАНІЯ Показати IP 26 Березня 2018 12:21
ДА ЇХ ТА ВСІХ ПОТРІБНО РОЗГАНЯТИ. ЄДИНЕ ЩО ВОНИ ВМІЮТЬ РОБИТИ СПРАВНО ТА ВЧАСНО ТО ЦЕ ПЕРЕГЛЯДАТИ СВОЇ ПОСАДОВІ ОКЛАДИ В ВИЩУ СТОРОНУ. (це не стосується рядових працівників).
Меланія Показати IP 26 Березня 2018 22:47
Так я ж не проти) Нехай слів на вітер не кидає, А так все норм)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus