USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Хто у Луцьку хоче орендувати приміщення за 1 гривню

18 Квітня 2019 11:20
Волинська обласна організація «Союз організацій інвалідів України», фізкультурно-спортивне товариство «Спартак» та ГО «Члени родини загиблих в АТО «Надія» хочуть орендувати комунальні приміщення за 1 гривню.

Про це йшлося 18 квітня під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації.

Як розповіла, начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко, волинська обласна організація Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів України» орендує приміщення на проспектів Волі, 23 площею близько 65 квадратних метрів.

«Зараз ми нарахували орендну плату 798 гривень, але до нас звернулися з проханням надати їм пільгу на оренду, оскільки вони не є прибутковою організацією», – зазначила Алла Грабко.

Щодо пільг волинській обласній організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак», то Алла Грабко наголосила, що мова йде про будівлю, яка була придбана міською радою. З її слів, коли будівлю на Шевченка, 14 продавали, то була умова, що організації нададуть в оренду приміщення – дві кімнати. Зараз в організації просять надати пільги на оренду.

Також пільги на оренду приміщення просила громадська організація «Члени родини загиблих в АТО «Надія».

«Вони орендують кімнатку 10,6 квадратних метрів. Ця громадська організація об’єднує у собі соціальну верству населення, тому, вважаю, що треба допомогти, показати, що міська влада підтримує таких людей», – наголосила посадовиця.

Члени комісії рекомендували підтримати проекти рішень, однак остаточне рішення буде за сесією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus