USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Хто їздитиме безплатно в луцьких автобусах і тролейбусах наступного року

18 Грудня 2023 22:47
Низка категорій громадян наступного року матимуть право на безплатний проїзд у громадському транспорті Луцької громади (в автобусах і тролейбусах). Це, наприклад, учасники бойових дій, люди з інвалідністю, ветерани ОУН-УПА, бійці-добровольці, діти-сироти.

Про це стало відомо 18 грудня під час засідання виконкому Луцької міської ради.

Члени виконавчого комітету розглянули проєкт рішення про перелік категорій громадян, яким буде надаватися безплатний проїзд при здійсненні перевезень пасажирів громадським транспортом (тролейбус, автобус) Луцької міської територіальної громади у 2024 році.

Було затверджено перелік громадян, зареєстрованих у Луцьку та інших населених пунктах громади, яким надаватиметься безплатний проїзд. Умова – пред’явлення відповідного посвідчення та електронного квитка.

Окрім того, було затверджено переліки громадян, яким бездотаційно надаватиметься безплатний проїзд при здійсненні перевезень приміським громадським транспортом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
турист Показати IP 19 Грудня 2023 07:36
По суті, уся їздитимуть безплатно.
Корiнний лучанин Показати IP 19 Грудня 2023 10:41
А хто оплатить цей банкет?
скептик до Корiнний лучанин Показати IP 19 Грудня 2023 13:14
хитровимахані перевізники, які недоплачують податки
до прокуратури. Показати IP 19 Грудня 2023 11:56
право на пільговий (безкоштовний) проїзд встановлюється законами , а не рішеннями органів місцевого самоврядування. Стаття 353 ККУ. Самовільне присвоєння владних повноважень або звання службової особи
ЗМІ Показати IP 19 Грудня 2023 13:50
До дупи, а не до прокуратури. Місцеве самоврядування такі питання вирішує саме. В Одесі, наприклад, пенсіонери за проїзд в комунальному транспорті платять, але отримують за це компенсацію.
до прокуратури. до ЗМІ Показати IP 19 Грудня 2023 17:17
ст.19 Закону України Про державні соціальні стандарти та державні соціальні гарантії: Виключно законами України визначаються: мінімальний розмір заробітної плати; мінімальний розмір пенсії за віком; неоподатковуваний мінімум доходів громадян; величина порогу індексації грошових доходів громадян; пільги щодо оплати житлово-комунальних, транспортних і електронних комунікаційних послуг та критерії їх надання.
Підпільник Кіндрат Показати IP 20 Грудня 2023 17:28
Особливо вражає перелік ветеранів і заслужених !!)) Ну і вишенька зверху,- працівники відділу транспорту і муціпали - куди ж ми без них !!))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus