USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хто зіграє у фіналі Ліги Європи

4 Травня 2018 08:59
У фінальному поєдинку Ліги Європи, який відбудеться 16 травня у Ліоні, зіграють іспанський «Атлетико» та французький «Марсель».

Другі півфінальні поєдинки команд відбулися 3 травня.

Нагадаємо, у першому півфінальному матчі «Арсенал» велику кількість ігрового часу пробув у більшості, однак зіграв внічию вдома з іспанським «Атлетико» - 1:1. Своєю чергою, «Марсель» впевнено переміг на своєму полі «РБ Зальцбург» - 2:0.

У поєдинку «Атлетико» та «Арсенала» рахунок був відкритий на 2 доданій до першого тайму хвилині - Грізманн розрізним пасом вивів Дієго Косту на побачення з голкіпером англійців, а тому нічого не залишалося, як відправити м’яч у ворота. У другому таймі «Арсенал» намагався відігратися, проте іспанська команда довела поєдинок до переможного кінця та стала першим фіналістом Ліги Європи.

Щодо іншого півфіналу, то «РБ Зальцбург» вдалося забити двічі та перевести гру до екстра-тайму – на 53 хвилині у воротах «Марселя» відзначився Хайдара, а на 65 хвилині гравець французів Сарр зрізав м’яч у власні ворота. Матч наближався до серії пенальті, однак проти такого розвитку подій був Роланду, який відправив м’яч у ворота після навісу з кутового від Пайета. Відтак, у фінальному поєдинку зійдуться іспанське «Атлетико» та французький «Марсель».

Зазначимо, що фінал Ліги Європи відбудеться 16 травня у французькому Ліоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus