USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Севілья» у неймовірному фіналі Ліги Європи перемогла «Інтер»

21 Серпня 2020 23:45
Іспанська «Севілья» та італійський «Інтер» забили на двох п’ять голів у фіналі Ліги Європи. Проте саме іспанці стали володарями титулу, забивши на гол більше за суперників – 3:2. Відзначимо, що для «Севільї» цей кубок Ліги Європи став шостим в історії.

У півфіналах «Інтер» та «Севілья» здолали «Шахтар» та «Манчестер Юнайтед» відповідно, однак італійці перемогли свого суперника значно легше за королів Ліги Європи, розтрощивши «гірників» з рахунком 5:0. Натомість іспанці здолали «червоних дияволів» з рахунком 2:1. Здавалося б, фаворитом фіналу сміливо можна було називати «Інтер», але недарма «Севілью» називають королями цього турніру – іспанці жодного разу не програвали у фіналах Ліги Європи, а до матчу з «Інтером» їх було п’ять.

Незважаючи на статус поєдинку, його початок виявився доволі веселим: вже на 3 хвилині севільці мали момент для взяття воріт через пожежу в карному майданчику «Інтера», проте італійці вибігли в контратаку, під час якої Лукаку виривався віч-на-віч та був збитий Дієго Карлосом – арбітр вказав на одинадцять метрів. До точки підійшов сам Лукаку, впевнено реалізувавши вирок – 0:1.

Після забитого голу «Інтер» почав грати у своєму стилі, сівши у захист, натомість андалусійці побігли в атаку, і це дало результат – під час одного з наступів Навас класно навісив на де Йонга, який головою розстріляв Хандановича – 1:1.

Зрівнявши рахунок, «Севілья» продовжила атакувати, «Інтер» намагався вибігати в контратаки. Італійці трішки відсунули «Севілью» з власної половини поля, однак на 33 хвилин іспанці таки вийшли вперед – Банега навісив зі штрафного, а де Йонг знову головою поцілив у дальній кут, оформивши дубль – 2:1.

Через кілька хвилин матч знову перевернувся з ніг на голову, адже «Інтер» зрівняв рахунок, забивши фактично аналогічний з попереднім гол – Брозович навісив зі штрафного, а Годін забив головою.

У додатковий до першого тайму час севільці знову могли вийти вперед, але Ханданович був на висоті, парирувавши небезпечний удар. Таким чином, на перерву команди пішли з нічийним рахунком.

По перерві команди продовжили грати у високому темпі, обмінючись моментами, щоправда, це тривало стартові п’ятнадцять хвилин. Далі і «Інтер», і «Севілья» трішки заспокоїлися, діючи значно виваженіше, адже ціна помилки була дуже великою.

Проте на 65 хвилині Лукаку міг виводити «Інтер» вперед, вирвашись на побачення з голкіпером – Буну удар белігійця відбив.

А на 74 хвилині Дієго Карлос просто неймовірним ударом через себе бив у сторону воріт, м’яч влучив у Лукакуі від його ноги залетів у ворота «Інтера» – таким чином захисних реабілітувався за привезений пенальті, а «Севілья» вийшла вперед – 3:2.

На 82 хвилині Санчес, який вийшов на заміну, міг зрівнювати рахунок, але м’яч після його удару з лінії воріт вибив захисник іспанської команди.

Арбітр додав до основного часу шість хвилин. «Інтер» мав декілька шансів, щоб перевести гру в овертайм, однак «Севілья» зуміла стримати переможний рахунок та вшосте стати переможцем Ліги Європи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus