USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Хто зверху?»: у луцькому виші змагалися хлопці та дівчата

8 Листопада 2017 16:28
Студенти-філологи Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки зіграли у гру на зразок «Хто зверху?», в якій взяли участь дві команди – чоловіча та жіноча.

Шоу «М чи Ж» відбулося 8 листопада у рамках відзначення тижня факультету філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Суть гри полягає в тому, що дуель сильної та прекрасної половини людства складається з бліцопитувань, різних конкурсів та змагальних ігор. Також обговорюються теми, які чоловіки та жінки у присутності один одного не піднімають. Хлопці та дівчата змагалися у семи конкурсах, в кожному з яких команди могли отримати по два бали. Нічиїх бути не могло, тому журі влаштовувало між учасниками команд «дивоглядки»: представники від команд дивляться один одному в очі - хто перший кліпнув, той програв.

У складі журі конкурсу був журналіст «Волинської правди» Андрій Мошкун, який є випускником факультету, та минулого року був капітаном чоловічої команди, а також редакторка «Волинського інформаційного порталу» Ольга Зейлик, яка минулоріч теж була учасницею цього конкурсу.


Капітани команд вразили креативом, представляючи учасників шоу, тож журі поставило обом командам максимальні бали.


Наступний конкурс мав назву «Хто це». У ньому один з учасників команд мав назвати ім’я відомої людини чи персонажа, задаючи питання своїм партнерам, на яке ті могли відповідати лише «так» або «ні». Втім, хлопці не змогли відгадати ведучу телевізійного шоу Аллу Костромічову, а дівчата, своє чергою, не відгадали відомого літературного персонажа Доріана Грея. Тож, аби визначити переможців, журі влаштувало «дивоглядки» між хлопцями та дівчатами, в яких більш успішними були предствники сильної половини людства.


До слова, вже у наступному конкурсі «Літери» дівчата взяли реванш, склавши більше слів з букв за певний відрізок часу. У музичному конкурсі ніхто з учасників не зміг відгадати почутої пісні, тому переможця мали визначити «дивоглядки», в яких знову перемогли хлопці.


Глядачів, яких зібралася ціла аудиторія, дещо обурило конкурсне завдання хлопців, в якому дівчата мали розставити їх за принципом найбільшого числа, додавши всі цифри з дати їхнього народження, - жінки вгадали лише одну позицію. Дівчата, своєю чергою, дали завдання розставити їх за принципом, хто якнайдалі подорожував від Луцька – хлопці відгадали дві позиції та виграли у другому конкурсі поспіль.


За підрахунками балів перемогу у конкурсі отримали чоловіки, втім, порадившись між собою, журі вирішило, що хлопці трішки не по-джентельменськи повели себе відносно дівчат, оскільки їхні завдання були набагато важчі, тому журі влаштувало фінальний «батл» з вгадування музичної композиції: якщо першими відгадають дівчата – нічия, якщо хлопці, то їм би присудили безапеляційну перемогу. В підсумку дівчата зібралися і змогли першими відгадати пісню «Випускний» гурту «Скрябін», завоювавши нічию.


Як пояснив капітан чоловічої команди Максим Драч, він вирішив підвищити складність завдань для дівчат, адже учасники його команди придумували занадто легкі завдання, поблажливо ставлячись до прекрасної половини людства, втім підсумкові результати розважального шоу він вважає справедливими, бо його команда не змогла справитися навіть з деякими легкими завданнями від дівчат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus