USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Хворий, але ігнорує поради лікарів: чому Порошенко не дозволив озвучити результати своїх аналізів, – ЗМІ

5 Квітня 2019 14:25
Петро Порошенко підписав дозвіл лише на розголошення даних за вмістом алкоголю і наркотиків в крові, інші показники розкриватися не будуть. Це в принципі логічно, тому що у нього є проблеми зі здоров’ям, і, як стало відомо Страні, гарант ігнорує поради лікарів.

Сьогодні два кандидата в президенти Володимир Зеленський і Петро Порошенко здали аналізи в рамках умов для проведення дебатів, які висунув шоумен. Зеленський заявив, що одною з його умов є здача аналізів на алкоголь і наркотики.

І вони зробили це: Зеленський в лабораторії Eurolab, а Порошенко – в медпункті на НСК «Олімпійський».
У той же час 41-річний Зеленський заявив, що він молодий і здоровий, а Порошенко зазначив, мовляв, «питання відсутності алкогольної або наркотичної залежності у кандидата і майбутнього президента – це питання точно національної безпеки».

Результати аналізів пізніше будуть оприлюднені. За попередніми даними, у чинного президента психоактивних речовин в організмі не виявили. Також буде проведено більш ґрунтовне дослідження.

Зауважимо, у Петра Порошенка цукровий діабет і він змушений носити інсулінову помпу.
Під лівим рукавом Порошенко випирає кнопка

Експерти, яким журналісти відправляли фотографії «кнопки під рукавом піджака», сходяться на думці: на руці Порошенко прикріплена новітня інсулінова помпа.

«Швейцарці винайшли безпровідну інсулінову помпу і виглядає вона під одягом саме так. Це маленький пристрій у вигляді овалу з основою на пластирі, що дозволяє закріплювати його на тілі або знімати, якщо це необхідно. Нанопомпа, яка кріпиться на руку, пов’язана зі смартфоном по Bluetooth», – розповів нам консультант в одному з онлайн магазинів з продажу інсулінових помп.
Скоріше за все такий прилад носить Петро Порошенко

Як виявилося, є кілька різновидів таких апаратів, але суть одна: автоматизована інсулінова помпа поєднана з датчиком глюкози в крові. Цей гаджет також називають «штучна підшлункова залоза», так як він самостійно безперервно моніторить рівень глюкози, і при необхідності вводить інсулін, так, що людина може забути про свій діабет.

Принаймні – на три дні, бо потрібно міняти датчик. Голка вводиться безболісно натисканням кнопки. В принципі, людина цю голку навіть не бачить під час використання приладу.

Відзначимо, що цукровий діабет – це досить важка хвороба з неприємними симптомами. Але на відміну від більшості хвороб, успішність її лікування залежить не стільки від мистецтва лікаря і призначених ним ліків, скільки від зусиль самого хворого. Як нам розповіли в оточенні президента, зусиль і завзяття для підтримки здорового способу життя у нього немає.

«Йому потрібна спеціальна дієта і лікарі наполягають на цьому. Але ніякої мови про правильне харчування немає. Петро Олексійович зловживає алкогольними та іншими напоями енергетиками типу Red Bull, в складі яких сила-силенна цукру. Жменями п’є вітаміни і пігулки для підтримки сил. Це ж ненормально», – говорить джерело Страны і додає, що Порошенко ігнорує поради лікарів і на їхні застереження не зважає.

До речі, останнім часом 53-річний Петро Олексійович виглядає сильно замученим життям. Навіть на цих нічних відео «відповідь» Зеленському – гарант войовничий, але втомлений.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Лена Показати IP 5 Квітня 2019 14:58
Все вам не так і один на одного наговорюють як в садіку
Лаборант Показати IP 5 Квітня 2019 15:02
Не дозволив озвучити тому що у спирту Порошенка крові не виявлено.
Лучанка до Лаборант Показати IP 5 Квітня 2019 16:34
Ото показав свій розум, якого, як виявилось, немає
Навуходоносор Показати IP 5 Квітня 2019 16:45
Любой сельский фельдшер без всяких анализов скажет, что первопристольный имеет проблемы с алкоголем. Как говорила героиня фильма "Место встречи изменить нельзя" в исполнении чудесной украинской актрисы Заклунной, рано ушедшей из жизни: "Ты на руки его посмотри, Карп!" На лице - вся его бурная жизнь написана!
valdis peish до Навуходоносор Показати IP 5 Квітня 2019 17:06
при сахарному діабеті не бухають - сходи сам до сільского фельшера і здай аналізи
Навуходоносор до valdis peish Показати IP 5 Квітня 2019 17:26
Еще как бухают, знаток провинциальный! Смотря какая форма диабета. А если еще иметь швейцарскую помпу на рукаве, которая контролирует сахар в крови и в автоматическом режиме делает уколы, то вообще никаких проблем с бухлом! А в шоколадного эту помпу видно на многих снимках, торчит как большая пуговица. Так что, уважаемый, до сельского фельдшера не мне ходить надо.
Тор Показати IP 5 Квітня 2019 17:57
Петро бухає однозначно. Він же вважає себе вічним і невмирущим. Та й як можна вмерти і залишити награбовані мільярди.
Харьков Показати IP 5 Квітня 2019 18:49
А если уже вообще принципиально, то сам забор крови никто не видел, с правой руки типа не получилось взять(вопрос-почему?, то ли такие профессионалы на Олимпийском, то так нужно было), чтоб четверо человек!!!-(на фига столько клиник нужно было задействовать ?) столпились над бедным гарантом-прям как операцию делали!!! И загородили для съемок Петю. А этот совдеповский стул, на который положили руку - это просто позорище! Прав Зеленский -нет никакой клиники на Олимпийском, тогда какая разница, где делать забор крови, чтоб потом увозить ее в неизвестном направлении
Максим Перепелиця Показати IP 6 Квітня 2019 11:44
Як Ви думає 30 років Порошенко обманював, крав та ще раз обманював не тільки Україну, але і своїх рідних. Все собі - собі. Ось і має проблеми зі здоров"ям, "Бог не Тимошка - видит немношко".
Мария Показати IP 6 Квітня 2019 20:10
Если бы у президента был бы сахарный диабет то он в первую очередь обеспечил бы всех с таким же заболеванием такой же помпой. А то несчастные диабетики сидят на плохого качества отечественном инсулине. По сочувствовал бы, или это только для голубой крови помпы а не для бедняг украинских?
котэ Показати IP 7 Квітня 2019 09:16
правильно Петрик!!!! Водка-сила, спорт-могила!!!!
влад Показати IP 13 Квітня 2019 00:15
когда уже мародер покинет свой престол?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus