USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Кіберполіція розробила Telegram чат-бот для блокування сервісів дезінформації

26 Лютого 2022 19:02
За допомогою боту, який створила Кіберполіція, можна заблокувати Telegram-канали, YouTube-канали, Facebook-групи, Instagram-профілі, які розповсюджують дезінформацію, а також інформацію щодо місць дислокацій ЗСУ.

Про це повідомляє МВС України у Telegram.

Читати ще: Окупанти ставлять мітки на залізниці та газопроводах, українців просять знищувати їх

Користувачам чат-боту будуть направлені детальні інструкції щодо блокування кожного із сервісів. Запрошуємо всіх активно брати участь у блокуванні диверсійних ресурсів.
Посилання на чат-бот https://t.me/stopdrugsbot. Сюди громадяни направляють виявлені ресурси для їх перевірки та подальшого блокування.

Посилання на Telegram-канал https://t.me/stoprussiachannel. Сюди будуть надсилатися диверсійні ресурси для блокування та детальні інструкції як це зробити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus