USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кількість нових випадків зараження коронавірусом впала вчетверо за добу

21 Лютого 2020 07:40
У Китаї значно зменшилося число випадків зараження коронавірусів Covid-19. За останню добу зафіксували всього 394 нових випадки зараження.

Про це повідомила Національна комісія охорони здоров’я КНР, пише 24 канал.

Спад обумовлений зміною методу діагностики інфекції, пояснили в комісії. В цілому в країні вірус виявлений у 74576 осіб.

Крім того, за останній день в Китаї ще 114 осіб померли від запалення легенів, яке провокує коронавірус Covid-2019. Таким чином, з початку спалаху в країні загинули вже 2118 осіб.

Станом на 20 лютого від вірусної пневмонії, яку спровокував коронавірус, померли 2 130 людей. Загальна кількість інфікованих – 75 752 осіб по всьому світу. Втім, є і хороші новини – одужали понад 16 тисяч людей.

Українці та громадяни інших держав, яких Україна евакуювала з епіцентру поширення коронавірусу, 20 лютого прибули в Україну. Спершу літак сів в «Борисполі», після дозаправки пальним – вирушив до Харкова. Далі евакуйованих у супроводі охорони доставлять у медичний центр «Нові Санжари», що на Полтавщині. Там вони перебуватимуть на карантині 14 днів. У Нових Санжарах жителі підпалили шини, дрова і почали кидати каміння в поліцію та в автобус з евакуйованими.

Ось останні цифри про небезпеку коронавірусу:

У 80% випадків захворювання Covid-19 призводить лише до слабких симптомів, які не становлять небезпеки.

У 14% випадків розвиваються серйозні проблеми, включаючи пневмонію і труднощі з диханням.

У 5% випадків хвороба призводить до критичних станів – дихальної недостатності, септичного шоку.

У 2% випадків хворі помирають. Що старша людина, то небезпечніший для неї цей вірус, тоді як діти заражаються доволі рідко. Також виявилось, що чоловіки частіше помирають (2,8%), ніж жінки (1,7%).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Отакої Показати IP 21 Лютого 2020 07:56
Ви вірите китайській владі???Ну,ну...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus