USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кількість загиблих українців внаслідок аварії в Італії зросла до дев’яти

5 Жовтня 2023 09:49
Кількість загиблих українців внаслідок аварії автобуса в Італії 3 жовтня зросла до дев’яти.

Про це повідомляє The Kyiv Independent.

Наразі місцева влада ідентифікувала 21 жертву катастрофи, серед яких – дев’ять громадян України, четверо румунів, троє німців, двоє португальців, один хорват, один громадянин Південної Африки та один італієць, який був водієм.

Після аварії було госпіталізовано 15 пасажирів, серед яких є п’ятеро українців. Наразі десять пасажирів перебувають у реанімації.

Глава регіону Венето Лука Зая сказав, що обставини інциденту вказують на те, що водієві стало погано за кілька хвилин до того, як він втратив контроль над автобусом, пише ВВС.

3 жовтня поблизу італійського міста Венеції після падіння з естакади розбився автобус, внаслідок чого загинув 21 пасажир. В аварії, яка сталася в Местре, передмісті Венеції, вижило 15 осіб.

Раніше в МЗС України підтвердили, що серед жертв смертельного інциденту були четверо українців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus