USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кілометр по болоті, або Де обіцяний ремонт на Вишківській

14 Грудня 2015 07:00
Вулиця Вишківська у Луцьку – у списку тих, які пообіцяли відремонтувати цьогоріч за кошти міського бюджету. Тут було заплановано поточний ремонт.

Однак вулиця Вишківська й досі потерпає від ям та багна. Про це написала Наталія Щерба на сайті «Відкрите місто».

З її слів, кілометр дороги щодня доводиться долати по болоті.

«Скажіть, будь ласка, чи мешканці вулиці Вишківської дочекаються нормальної дороги без ям та болота по коліна? А це кілометр дороги, який щодня доводиться долати по болоті», - пише жінка.

Нагадаємо, у лютому 2015 році під час сесії міськради депутати Луцької міської ради прийняли рішення та затвердили перелік вулиць і дворів, на яких планують провести капітальний та поточний ремонт.

«Переглядаючи Перелік (від 25.02.2015) доріг, які планували відремонтувати у 2015 році наша вулиця була включена в Перелік, де запланований поточний ремонт. Шановні панове, а Ви бачили цю вулицю? Який поточний ремонт? На цій вулиці потрібно зробити капітальний ремонт так, як зробили це на вулиці Жуковського, хоча стан тієї дороги був кращий, ніж на вулиці Вишківській.

Як пише пані Наталія, свого часу дорога була перерита повністю, міняли водопровідні труби після того ніхто нічого не робив, працівники Луцькводоканалу дорогу розрили і тією самою землею і засипали.

«Чому до нашої вулиці немає нікому діла? І коли буде дорога? 2015 рік уже закінчується ні поточного, ні капітального ремонтів не видно», - обурюється лучанка..

До слова, Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про ще одну вулицю в районі Вишкова - Вахтангова. Так, цю вулицю, де «яма на ямі», відремонтували тільки наполовину. ФОТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анатолій Показати IP 14 Грудня 2015 07:32
Та Романюку з Кубіцким на...ати нп всіх і на дороги також. Вибори пройшли, всі довольні вмі щасливі крім простих виборців. Андрія Марцинюка теж в переліку вулиць, але тут ніхто непоказувався. Вони даже незнають де така вулиця, бо перейминували рік назад. В чора обірвало електрокабель болтався на тротуарі іскрив- позвонив в міськсвітло, то пришлось пояснювати де вулиця бо вони незнають. Ганьба.
То нехай до Анатолій Показати IP 14 Грудня 2015 09:34
ваш Палиця зробить!
Вишковець Показати IP 14 Грудня 2015 09:40
Підтримую на 100%. Я займаюсь цим питанням. В планах робіт проведення капремонту на вул. Вишківський передбачалося ще в 2014 році + 2015 рік! Пані Наталія - як з Вами можна звязатись: телефон,email?
Карпенко Показати IP 14 Грудня 2015 09:55
Де там болото? Покажіть реальні фото?
До Карпенко Показати IP 14 Грудня 2015 11:02
Сідай на автобус №26, походи по вулиці і все побачиш!
ХАЙВЕЙ Показати IP 14 Грудня 2015 12:40
Ще хай на Заньковецьку заїдуть або на Вахтаногова: суцільні ями з водою!!! ГАНЬБА!
Лучанин Показати IP 14 Грудня 2015 16:51
Вишківська - це приватний сектор - нехай самі собі кладуть асфальт. Чому в дворах багатоповерхівок ями в півметра - а класти мають комусь під хатою?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus