USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Кінокритики назвали кращий фільм 2014 року

4 Січня 2015 09:44
Національне товариство кінокритиків США назвало драму “Прощай, мова” франко-швейцарського режисера Жан-Люка Годара кращою картиною минулого року, передає УНН.

Фільм 84-річного режисера виконаний у форматі 3D і оповідає про заміжню жінку, самотнього чоловіка і собаку.

Тімоті Сполл удостоївся звання кращого актора 2014 року. Він виконав головну роль у біографічному фільмі “Вільям Тернер” режисера Майка Лі. Кращою актрисою названа француженка Маріон Котійяр, яка зіграла в кінострічці “Два дні, одна ніч” бельгійських режисерів Жан-П’єр Люка Дарденнів.

Звання кращого режисера удостоївся Річард Лінклейтер, який зняв фільм “Отроцтво”. Нагороду за кращий сценарій отримав Уес Андерсон (“Готель” Гранд Будапешт “).

Згідно з версією Товариства, кращим документальним фільмом в 2014 році став “Громадянин чотири” Лори Пойтрас. Фільм заснований на інтерв’ю, яке вона взяла у колишнього працівника ЦРУ Едварда Сноудена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus