USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Кінолог з Волині, який боронив Маріуполь, понад пів року перебуває у російському полоні

13 Листопада 2022 10:11
28-річний кінолог з Нововолинська Ілля Музика від початку повномасштабного вторгнення перебував у Маріуполі, захищав та обороняв мирне населення разом зі своєю дівчиною Аліною Паніною, яку 17 жовтня звільнили з полону.

Про це повідомляє Буг.

Хлопець понад 10 років проходив службу в Державній прикордонній службі, з яких 9 років працював кінологом. 12 квітня Ілля Музика потрапив у полон до росіян із заводу Ілліча у той час, коли інші підрозділи здійснювали прорив на Азовсталь.

Як розповіла Аліна Паніна, завдяки тим, хто захищав кордони міста на заводі Ілліча, їм вдалось добратись до Азовсталі.
Ілля Музика до листопада 2021 року проходив службу на пункті пропуску «Устилуг». Згодом разом зі своєю дівчиною працювали у порту ММТП у Маріуполі, перевіряли судна. З початку повномасштабного вторгнення боронили місто та населення від ворога.

«Завдяки його підтримці кожен день перебування там здавався легшим. Він - моя опора. Завдяки Іллі мені вдалося вижити і боротись до кінця», – додала Аліна Паніна.

Дівчина з теплом згадує, що він завжди говорив їй – «Ми разом, тому пройдемо через все». Аліна Паніна дуже чекає на коханого та просить допомогти повернути Іллю додому.
Додамо, що прикордонниця з Нововолинська Аліна Паніна також намагається повернути своїх чотирилапих друзів, які разом з нею перебували на заводі Азовсталь.

Песики Соня та Джессі залишились в окупованій Оленівці, під час звільнення з полону, окупанти не віддали тварин дівчині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus