USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Кіностудія Warner Bros. заборонила транслювати свої фільми в Росії

17 Листопада 2022 23:44
Голлівудська кіностудія Warner Bros. заборонила трансляцію своїх фільмів російським телеканалам, що входять до «Національної медіагрупи».

Про це пише російська служба «Радіо Свобода».

Зокрема, йдеться про канали СТС, РЕН-ТВ, «Пятый канал» і «Домашний», а також відеосервіс more.tv.

Warner Bros. ввела заборону попри те, що її ліцензійні угоди з російським прокатником діють ще щонайменше півтора року.

Warner Bros. – одна з найбільших світових кінокомпаній.

Так, серед її найпопулярніших проєктів – вісім фільмів із саги про Гаррі Поттера, «Годзілла 2: король монстрів», кінокомікси «Аквамен», «Диво-жінка», «Ліга справедливості» та інші.

«Ці фільми набирали високі рейтинги, зокрема, на каналі СТС – особливо під час новорічних канікул», – зазначає російська служба «Радіо Свобода».

Як додає «Бюллетень кінопрокатника», за підсумками третього кварталу 2022 року до топ-50 найпопулярніших серед росіян кінокартин продукція Warner Bros. не ввійшла, хоча в попередні роки стабільно посідала провідні місця.

«Можливо, це пов’язано з тим, що після початку військового вторгнення в Україну російські телеканали різко зменшили частку розважального контенту, замінивши його новинним і пропагандистським», – йдеться у повідомленні.

Після початку війни Росії в Україні основні голлівудські кіновиробники – Warner Bros., Universal, Paramount, Disney і Sony – призупинили прокат і ліцензування своєї продукції в Росії, деякі з них потім остаточно пішли з російського ринку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українець Показати IP 20 Листопада 2022 10:49
А нам що треба зробити, догадуєтеся тугодуми? Правильно заборонити російські кіностудії!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus