USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кішка у лютий мороз закрила хазяїв на балконі

6 Лютого 2012 14:37
У німецькому містечку Фрайбург поліція і пожежники надали допомогу чоловіку і жінці, яких випадково закрила на балконі їхня власна кішка.

Інцидент стався в п'ятницю, 3 лютого, коли в місті було близько мінус 11 градусів за Цельсієм, повідомляє ТСН.

Ймовірно, кішка стрибнула на ручку дверей балкона і замкнула господарів, які стояли там. Відкрити двері і повернутися в квартиру чоловік і жінка не змогли. Замерзлих господарів кішки помітив їхній сусід, який і звернувся в поліцію за допомогою.

Приїхавши на місце виклику співробітник поліції і пожежної охорони допомогли чоловікові і жінці повернутися в квартиру. Зазначається, що операція зайняла приблизно годину. Господарі кішки не отримали ніяких серйозних пошкоджень від перебування на морозі. У даний час у Фрайбурзі спостерігається досить холодна погода.

У понеділок, 6 лютого, синоптики прогнозують в місті морози до мінус 19 градусів за Цельсієм. Раніше в США водій автомобіля Mitsubishi Eclipse врятував кота, що забрався під капот автомобіля і застряг там.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
тиць-здиць Показати IP 6 Лютого 2012 15:06
Мстя страшна. Не треба було сусідського кота каструвати.
Хатуль Мадан Показати IP 6 Лютого 2012 19:45
коте отакуе!!!111
Вікінг Показати IP 7 Лютого 2012 01:12
Тепер кішка живе на балконі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus