USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ківерчанам дали безплатний доступ до Інтернету

14 Вересня 2010 16:44
Читачі бібліотек Ківерців, що на Волині, мають змогу безкоштовно користуватись послугами інтернету – в центральній районній бібліотеці урочисто відкрився інтернет-центр.
Тут встановлено 9 новеньких комп’ютерів у рамках проекту програми «Бібліоміст».
З цієї нагоди у книгозбірні зібралися керівники району та області, працівники публічних та шкільних бібліотек, читачі.
Координатор проекту в області Анастасія Мах-Мазурок відзначила, що програма «Бібліоміст» оголосила про нові конкурси та заохотила до написання інших проектів.
А перший заступник голови райдержадміністрації Світлана Ващинець, перерізаючи стрічку, пообіцяла підтримку районної влади та додаткове бюджетне фінансування для будь-яких грантоодержувачів.
Ківерцівські бібліотекарі другі в області після Ковельського району стали переможцями конкурсу. Про це сказав начальник обласного управління культури Володимир Лисюк.
Доступ до Інтернету одержали також користувачі районної дитячої бібліотеки та бібліотек-філій для дорослих селищ Олика і Цумань.
Перед тим, як отримати обладнання, бібліотекарі пройшли навчальні курси у регіональному тренінговому центрі, створеному на базі Волинської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки, розповіли у прес-службі Кверцівської райдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus