USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ківерцівщина не має шкільних автобусів?

23 Жовтня 2008 08:58
Відбулася організаційно-підсумкова нарада у заступника голови облдержадміністрації Святослава Кравчука із заступниками голів райдержадміністрацій та міських голів, які вирішують питання реалізації державної політики у гуманітарній сфері, – інформує 23 жовтня репортер «Волинських Новин».
Начальник Управління освіти і науки Волинської ОДА Михайло Попович наголосив на тому, що з 37-ми шкіл Луцька сьогодні жодна не опалюється. «Однак найбільше мене турбують дитячі садочки. Їх у області 15-ть і ні в одному не тепло», – констатував посадовець.
Також пан Попович торкнувся і проблем зі шкільними автобусами. За його словами, цьогоріч школяриків Волині транспортує 31 новий автобус. Та тенденцію купування шкільних автобусів підтримують не всі. Для прикладу: у Турійському та Любомльському районах – по 7 автобусів, у Ковельському, Маневицькому та Іванничівському – по 2 автобуси, у Рожищенському – 1 автобус.
«А от Ківерцівщина за 5 років ще не придбала жодного транспортного засобу для школярів за кошти районного бюджету», –  зазначив Михайло Попович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus