USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Клімчук готує Грицюку новий «офіс». ФОТО

17 Травня 2011 10:17
Фасад Волинської облдержадміністрації почали реконструювати: губернатор Борис Клімчук запевняє, що роботи на дві третини фінансуються не за бюджетні кошти.
Про це голова облдержадміністрації повідомив 17 травня під час оперативної наради.
«Він (будинок, – «ВН») так почав трохи на той бік завалюватися: там трошки завалюватися, чуть-чуть там підмиває. Ще рік, другий, третій – і куди вернеться мій друг Анатолій Грицюк? Мушу йому гарний офіс підготувати. Він на останній сесії казав, що ми мало платимо орендної плати за «білий» будинок. То ми вирішили натурою віддати на років двадцять вперед», – сказав Клімчук.
«Ті роботи, які зараз започатковані, фінансовані не за рахунок бюджетних фондів, грошей. Потім будемо просити обласну раду трошки виділити… Покриємо частину видатків і за бюджетні кошти. Частину. Третину, а може навіть і менше», – сказав губернатор.
«Та частина, яка стосується матеріалів, вона проплачена… Я думаю, що це правильні роботи. Бо що влада може диктувати сільським радам, районним радам, якщо тут отак все. Не годиться. Не той час. Тим більше, що основне джерело фінансування – не бюджетні кошти», – додав голова облдержадміністрації.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
вікно Показати IP 17 Травня 2011 11:02
використання залучених коштів для зазначених цілей може й називатися іншим словом -корупція.
Олександр Показати IP 18 Травня 2011 18:04
"Ще рік, другий, третій – і куди вернеться мій друг Анатолій Грицюк?" Браво, Б.П.! Я плакалЬ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus