USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клімчук і Загрева подарували ветеранам радіоприймачі та годинники. Фото

7 Травня 2010 13:27
У Волинській обласні раді волинська влада привітала ветеранів війни із 65-ю річницею Перемоги.

Голова Волинської ОДА Борис Клімчук звернувся до сивочолих ветеранів із побажаннями здоров’я та щастя, як син фронтовика.

«Ви зробили 65 років миру. Це ваше свято, але трохи і наше свято, бо його подарували нам ви, щоб ми знали і пам’ятали. Ми повинні пам’ятати про горе, яке може спіткати, щоб юнакам і дівчатам не довелося одягати чоботи і гімнастерки та йти в окопи. Це пересторога», - сказав Борис Клімчук.


Він попросив у ветеранів вибачення за важкі 1990-ті роки й подякував їм за те, що вони тоді «не пищали, не скрипіли, не ходили мітингами».

«Я всім розповідаю про вашу любов до держави, як основу діяльності. Про ваш подвиг треба нагадувати тим, хто хоче поплакатися. Ваша мужність і відданість знищила ворога. Немає сім’ї, яку би не зачепила ця біда», - зауважив заступник голова Волиньради Борис Загрева.

Медалі «65 лет Победы в Великой Отечественной войне 1941-1945», подяки Волинської ОДА та цінні подарунки – радіоприймачі - отримали три десятки ветеранів. Ще п’ять ветеранів одержали годинники та подяки від Волиньради.


Музичним привітанням для ветеранів стали фронтові пісні у виконанні луцького гурту «Акорд».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сподвижник Показати IP 7 Травня 2010 16:10
Подаруйте Клімчуку та Загреві квитки в Монголію тільки в одну сторону.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus