USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Що роблять із коханням волиняни?

12 Лютого 2015 14:11
Щотижня українські користувачі ставлять Яндексу понад півмільйона запитів зі словами “любов” і “кохання” та їхніми похідними. У понад 70% випадків це - запити, у яких такі слова входять до назви фільмів, серіалів та іншого відеоконтенту — [терпкий смак кохання], [любов і покарання], [любов і голуби]. Ще близько 10% запитів - це назви пісень або фрази із них: [червоне то любов а чорне то журба], [ірина білик про кохання]. Про це інформують в прес-службі пошуковика Яндекс.

У 4% випадків мешканці Луцька, як і решта українців, шукають вірші, статуси і зображення для соціальних мереж, ще у 2% - ворожіння та гороскопи ([вірші про любов], [статуси про кохання у вк], [картинка любов торт], [чоловік рак в коханні]).

Іноді “кохання” трапляється у питаннях школярів, які готують домашні завдання з літератури — [твір на тему анна кареніна історія трагічного кохання], [чи можливе кохання як у івана і марічки в наш час], — і у запитах порнографічного характеру.

Лише у кожному двадцятому запиті зі словом “кохання” українці мають на увазі власні почуття. Комусь пошук в інтернеті допомагає підібрати потрібні слова ([красиві фрази про кохання дівчині], [як зізнатися хлопцеві в любові], [реп про любов текст для хлопця читати]), іншим - підійти до вивчення любові з усією серйозністю ([мова жестів мова кохання гівенс], [де зустріти любов коли венера в рибах]).

Найпопулярніші питання про кохання, які ставлять Яндексу

Що таке кохання
Де зустріти перше кохання
Як зайнятися/займатися коханням
Як притягнути кохання
Як повернути кохання
Як зізнатися в коханні хлопцеві/дівчині
Як знайти свою любов
Як убити у собі кохання
Як зрозуміти, що чоловік/хлопець любить тебе
Чим відрізняється кохання від прив’язаності

Згідно з даними пошуку Яндекса, січень‒лютий 2015

Якщо проаналізувати запити самих користувачів, то виявиться, що найчастіше зі словом “кохання” сусідять прикметники — терпке, велике, заборонене, красиве, небесне, іменники — сила, гроші, місто, вірш, пісня і дієслова — повертати, називати, прощати, ділитися, дарувати.

Що ще волиняни питали про кохання у Яндекса:

[кохання что это такое]
[как прожить на свете без любви]
[любов схожа на тебе]
[что сказать девушке чтобы она влюбилась]
[коли приходить кохання]
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 12 Лютого 2015 14:19
А вони тільки те і роблять, ще їдять і хаять державу.
321 до 123 Показати IP 12 Лютого 2015 15:07
Якби ви знали паничі що роблять люди уночі...
Тарас Показати IP 12 Лютого 2015 14:27
кохання
Алла Показати IP 12 Лютого 2015 14:52
Запрошуємо в бібліотеку для юнацтва на виставку витинанок акція "Паперове серце". Усі, хто хоче зробити своїм половинкам подарунок, може придбати валентинки в бібліотеці до 14-го числа

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus