USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Клімчук хоче об’єднати митниці

29 Червня 2010 12:19
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук рішуче налаштований навести лад на митницях Волині.

Про це губернатор розповів 29 червня під час оперативної наради.

Клімчук повідомив, що сьогодні підпише погодження голові державної митної служби України Ігорю Калєтніку з приводу реформування митної справи на Волині.

Чиновник вважає, що «не повинно бути дві митниці з масою полковників, генералів, підполковників, які папки носять».

Структура реорганізованої митниці складатиметься з п’яти постів: Доманове, Любомль, Устилуг, Ковель, Луцьк. На думку губернатора, ця схема буде найоптимальнішою. Базування цієї структури поки що передбачається в Ковелі.

«Така проста собі структура: одна митниця і лише п’ять постів. І ніяких проблем. Тому бізнесменів і власників землі прошу не турбувати з приводу можливого розміщення об’єктів, суб’єктів, інфраструктури і так далі», – наголосив голова облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus