USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клімчук хоче, щоб з головами сільрад розібралася прокуратура

16 Квітня 2013 12:33
Частину «несправжніх» актів голів селищних і сільських рад про виконання робіт щодо водовідведення губернатор Волині планує відправити в прокуратуру.

Про це голова Волинської ОДА Борис Клімчук розповів під час відеоселекторної наради 16 квітня.

Зі слів Бориса Клімчука, на карті області відзначать 132 сільради, де голови підписали акти, але робіт щодо водовідведення не зробили.

«Шановні голови районів, якщо буде висока вода наступного року, я забороню в ці сільради їхати ДСНС-никам, поїде голова сільради з ручною водопомпою», - висловився голова ОДА.

До того ж додав, що саме через те, що не прочистили канали, підтопило навіть ті села, у яких ніколи не стикалися з такою проблемою. Зокрема, у селі Ворончин, що на Волині.

Також губернатор зазначив, що частину актів передасть в прокуратуру, «бо підписи стоять». Мовляв, із тим, що документи є, а фактично робіт не виконали, мають розібратися саме у цій структурі.

Своє чергою, заступник голови Волинської ОДА Віталій Карпюк зауважив, що сільські голови навіть не використали гроші, які були спрямовані саме на роботи щодо водовідведення. У відповідь на це Борис Клімчук зазначив: «Так довго ділили, що і гроші не використали».

Насамкінець губернатор дав завдання щомісячно моніторити стан виконання робіт. «Не ставимо крапку в цій історії, а ставимо три крапки. Бо скільки б не чистили Прип’ять, це не вплине на Ворончин, на нього вплине канава, яка є біля цього села», - зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus