USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Глава Одещини збунтувався: не хоче йти з посади за указом Порошенка

8 Квітня 2019 16:23
Губернатор Одеської області Максим Степанов, якого відсторонив від посади президент України Петро Порошенко, відмовляється покидати свій пост і назвав указ глави держави незаконним.

Про це Степанов заявив в ході прес-конференції 8 квітня, пише «Таймер».

За словами Степанова, під час візиту Порошенка в Одеську область 5 квітня глава держави дійсно пропонував йому написати заяву про звільнення за власним бажанням, однак одеський губернатор відмовився. «У мене не було бажання писати таку заяву, про що я і сказав президенту», – повідомив він.
Що стосується указу президента про звільнення Степанова, то його він вважає незаконним. За словами Степанова, звільнити його президент може тільки за поданням Кабміну, а такого подання поки немає. У цій ситуації Степанов має намір і далі виконувати свої обов’язки. Відповідаючи на питання про те, чи готовий він до наслідків непокори президенту, Степанов зазначив, що він сильна людина і зможе витримати будь-який тиск. Він вважав доречним попередити, що «повністю здоровий і не вживає жодних заборонених препаратів, щоб заздалегідь виключити всі маніпуляції на цю тему».
Як повідомлялося раніше, відставка Степанова може бути пов’язана з результатами президентських виборів в Одеській області. Втім, формально губернатора звільнили за його власним бажанням.

Також на Максима Степанова тиснули, змушуюючи займатися підкупом виборців перед першим туром президентських виборів.

Максим Степанов став губернатором Одеської області в січні 2017 року. До цього він п’ять років був директором державного підприємства «Поліграфічний комбінат «Україна» по виготовленню цінних паперів». Через два місяці на посаді губернатора він презентував власний Стратегічний план дій Розумний регіон.

Під час проведення щорічної премії Людина року, губернатор Одеської області Максим Степанов отримав нагороду Регіональний лідер року завдяки виведенню області на якісно новий рівень. Зокрема, завдяки Степанову, створили центри для лікування хвороб серця й невідкладної допомоги.

Сам губернатор зазначає, що він разом із своєю командою просто правильно розставляє пріоритети – будує лікарні, дитячі садочки, з’єднує дорогами ті населенні пункти, на які раніше високопосадовці не звертали уваги.

За час роботи губернатора, Куяльницький лиман було визнано курортом державного значення, а Одещина стала лідером серед регіонів по реформуванню освітньої та медичної галузей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
опа Показати IP 8 Квітня 2019 14:27
Ай молодець!!!
Навуходоносор Показати IP 8 Квітня 2019 16:48
Бунт на корабле! Ну, а все бунты на кораблях, как известно из пиратских романов, заканчивались криком "Капитана на рею!" Не приведи Господь...
Нема слів Показати IP 8 Квітня 2019 17:42
Усьо ,погналі наші городських.!?У педруччо тіхо шифєром шурша ,криша їде нєспєша...чує ,що Іспанія зачекалась
Навуходоносор до Нема слів Показати IP 8 Квітня 2019 17:57
Испания не прокатит - там возбуждено уголовное дело против первоапостольного о незаконном отмывании денег. У него из всех стран осталась одна лазейка - Канада. В США и ЕС кислород перекрыт, об этом просто мало украинские СМИ пишут.
Нема слів до Навуходоносор Показати IP 8 Квітня 2019 18:54
Надо почитать в подробностях.Спс.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus