USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Клімчук пригрозив управлінню юстиції прокуратурою і міліцією

1 Квітня 2013 12:06
Губернатор Волині хоче, щоб перевіркою Головного управління юстиції у Волинській області зайнялися у прокуратурі і МВС.

Про це голова Волинської ОДА Борис Клімчук заявив під час оперативної наради 1 квітня.

Очільник Волинської ОДА дав завдання «дописати» в доручення щодо перевірки роботи Головного управління юстиції у Волинській області прокурора Волині Андрія Параку і начальника управління МВС України у Волинській області Олександра Терещука.

Нагадаємо, Борис Клімчук налякав звільненням начальника Головного управління юстиції у Волинській області Ігоря Оксенчука за «затягування» процедури реєстрації права власності на нерухоме майно і землю.

За словами губернатора Волині, в управлінні юстиції формують черги охочих зареєструвати право власності.

«Пішов продаж черг, обхід, записи на осінь і пішло-поїхало», - зазначив Клімчук.

Тож, управлінню голова Волинської ОДА висунув декілька вимог. Зокрема, зі слів губернатора Волині, він доручив налагодити чітку роботу у відомстві і швидко завершити укомплектування кадрами. А щодо утворення черг, Борис Клімчук зауважив, що потрібно зробити електронний варіант черги, «аби люди бачили». «Якщо вже так трапилося, то черга має бути прозора і публічна», - додав він.

Та як повідомив очільник Волинської ОДА, в інформації, яку отримав від підрозділу, він не побачив відповіді на запитання щодо черг. «Тут про все написано. І про труднощі доїзду нотаріусів з Ківерець до Маневичів. А це означає, що 70 тисяч жителів Маневич роками тримали без нотаріуса. Чому така політика? Це промахи роботи вашої попередніх років…», - зазначив Клімчук.

«Мене не задовольняє ця відповідь і відповідно моя резолюція: ми продовжуємо контроль над виконанням мого доручення», - резюмував він.

Тож, насамкінець Борис Клімчук зазначив, що доручення треба «переписати». «Допишіть сюди Терещука і Параку. Поставимо контроль над вами, серйозний. Може, це допоможе. Пара-двойка кримінальних справ. Отямтесь, юстиція», - висловився губернатор Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 36
Жучок Показати IP 1 Квітня 2013 12:10
Понеслась!!!
КК Показати IP 1 Квітня 2013 12:44
... хмари над керівництвом гую згущаються... напевно скоро підуть вони на підвищення? ...а як було гарно при Волинському клондайку...
Вася до КК Показати IP 1 Квітня 2013 14:08
Погоджуюсь. Заробляли ВСІ.........!!!!!!!!
Олександр Показати IP 1 Квітня 2013 13:10
В ГУЮ перш за все необхідно перевірити відділ державної виконавчої служби. Нічого не роблять.
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ Показати IP 1 Квітня 2013 13:51
ГУЮ є центральним органом виконавчої влади і не підпорядковується Клімчуку, який в цій структурі взагалі ніхто. Краще Б.П за дорогами в області дивіться, а не лізеш куди тобі не треба.
Волинська Правда Показати IP 1 Квітня 2013 14:03
Цей горе-начальник, якби міг то Волинь пустив би з молотка! Правильно Борис Петрович зауважив на рахунок прокуратури та міліції, виправть тільки СІЗО...- це просто позор для області. Маємо невиправне хабарництво, що штучно створює черги і за 300 у.є. вирішує...
свідок Показати IP 1 Квітня 2013 14:15
Окс вживає КОКС.. йому по-цимбалам ваші реєстратори..!! аби бабло стриглось. Маючи 2-ва китайських попередження від Клімчука пора вже робити харакірі..
Лучанин Показати IP 1 Квітня 2013 14:27
Оксенчук порядна, доброзичлива людина він як волинський робінгуд - у багатих забирає і в себе все зберігає..!!! порядна людина ШО ви від його хочете.. одна ізвіліна і то для того щоб вуха тримались..!!
Клієнт Показати IP 1 Квітня 2013 15:35
Ще як варіант. Став в кінці зими на чергу в отриманні державниого акту на земельну ділянку на Винниченка, 67 - там обіцяють, що можливо в липні місці видадуть. Де ж ті закони та влада на таку чергу? Чому так довго затягувати з видачею?
Финансист Показати IP 1 Квітня 2013 17:22
Куй железо не отходя от кассы - С уважением ГУЮ. Для тех кто хочет получать доход но при этом не хочет вкалывать..!!!! Учитесь ребята.
ні брехні Показати IP 1 Квітня 2013 21:53
Люди, ви самі винні! ЗАКОН ТРЕБА НЕ ТІЛЬКИ .ПОЧИТАТИ, АЛЕ Й ПОчитувати! В ЗАКОНІ ПРО РЕЄСТРАЦІЮ передбачено обов'язок реєстратора зареєструвати право власності протягом 14 днів з моменту отримання заяви. Якщо вас ставлять на чергу, просить реєстраторів надати письмову відповідь. Якщо ви будете мати такий документ на руках, то можете звертатися в суд, тоді вони вам будуть винні! А НА РАХУНОК НАШИХ ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ, то вони для цих товаришів є кришою ! НА НИХ НЕМАЄ СБУ!
ні брехні Показати IP 1 Квітня 2013 22:07
Люди не дайте себе ошукати! ЧИТАЙТЕ ЗАКОН ЦЕ КВІТУЧИЙ САД, а не сумне провалля! ЗАКОНИ ПИШУТЬСЯ І ДЛЯ ВАС ТЕЖ! Якщо вас ставлять реєстратори на якусь чергу, вимагайте письмове пояснення, це буде доказом вашого ошукансва і підставою для звернення до суду. Але мені не зрозуміло чому не працює СБУ? В прокуратуру і міліцію я вже давно не вірю, так як в діда мороза, але мені незрозуміло чому не працює СБУ?
СБУ до ні брехні Показати IP 3 Квітня 2013 21:02
Ми його не чыпаэмо,, бо ВЫН наш Агент, не те що 007, так...стукач
ЗНАЮЧИЙ Показати IP 2 Квітня 2013 11:25
все під контролем ,Губернатор чекає результату ,бо на посаду началькика ГУЮ ....чекають вже його люди. Все повторюється,як із звільненням посадовців з прокуратури Волинської області ,так і неугодних з адміністрації І НЕ ТІЛЬКИ.
Макс Показати IP 2 Квітня 2013 13:00
Ви спочатку порахували скільки людей забрали з інших установ.. а скільки дали посад ра реєстрацію, і скільки іде людей реєструвати. Жодна служба з таким навантаженням несправиться. і глянте до скільки годин вони сидять на роботі.. це кожен може перевірити
Максу і Сидунам на роботі до Макс Показати IP 3 Квітня 2013 21:06
Треба працювати, а не сидіти і бабло підбивати за день
Аліна Показати IP 3 Квітня 2013 15:20
Невже ж такий нерозумний, що після першого попередження Голови ОДА продовжувати корупційну діяльність. На мою думку тут щось інше...
Людмила Показати IP 3 Квітня 2013 16:28
Про що можна говорити, коли реєстраторами керує кум оксенчука..!!! Мабуть думають, що знайшли золоту жилу..як кармани собі набити. Один хто звернув увагу на це хамство , так це Клімчук. А прокуратура, міліція та сбу чомусь цього бачити нехоче. Постає питання - кому ідуть відкати??
РЕЕСТРАТОР Показати IP 3 Квітня 2013 19:04
До 1 січня 2013 року у Волинському БТІ працювало понад 100 чол,які віками знали свою роботу,бо закони які регулювали їх діяльність були сталими З 2004 року розпочалася реестрація права власності В м.Луцьку її новою реестрацією займалося 6 реестраторів ,які відразу не були також ассами ,реєстрація здійснювалася на протязі 1 місяця .Сьогодні реестраційна служба в м Луцьку працює у складі 4 реестраторів,які крім реестраціі права власності знімають заборони банків,судових установ ,державних виконавців ,правоохоронних органів ,надать відомості правоохоронним органам податковій службі щодо майна ,рееструють арешти на майно ,а також приймають реестраційні справи від нотаріусів на архівне зберігання . Тому реестрація права власності не є лише однією ланкою в роботі. Потрібно прийняти на роботу не менше 5 чол щоб організувати роботу на належному рівні.І тоді незалежно хто кум чи сват буде працювати при цьомУ,черг і незадоволених не буде. ПЕРШ , НІЖ ОПОЛЧИТИСЯ НА ЗЛО ,ЗВАЖТЕ НА ПРИЧИНИ ,ЯКІ ПОРОДИЛИ ЦЕ ЗЛО .
реестратору до РЕЕСТРАТОР Показати IP 5 Квітня 2013 14:27
Потрібно працювати і вирішувати людські питання, які передбачені законодавством України. Скаржитись на те , що людей мало, зарплата мала - це абсурд, на роботу ніхто за руку не затягнув і працювати не заставляв. Якщо так погано звільняйтесь разом з начальником.
колишнє БТІ Показати IP 4 Квітня 2013 16:47
Аналізуючи, це все, можна прийти до висновку, що коли реєстрація була в БТІ то все було "дуже добре"? Мабуть тільки для пана, який збирав маліну, а коли реєстрацію забрали від нього, почав рвати, робота вроді є, а грошикі не ті вже... скоріше за все це його рук справа. Назбирав грошей і планує на місце. От і підставляє його й інших
77777777777 Показати IP 4 Квітня 2013 16:51
Цього не може бути, в нього ж навіть юридичного стажу немає!!!!!!!!!!!! Це вже буде якась пародія, і точно корупція!!!!!!!!!!!!!!! НУ ПОЖИВЕМ І ПОБАЧИМО
ні брехні Показати IP 4 Квітня 2013 19:41
Знате, не хочеться розбиратися хто кому кум, хто скільки бере хабарів і дає відкатів, але ці хлопчики придумали таку схему, що Остап Бендер просто відпочиває. Щоб не казали, але БТІ ПРАЦЮВАЛО завжди на достойному рівні, і все тому, що керівник не бізнесмен. Я вважаю, що якщо керівник допустив фактично реєстрацію права власності в місті , створив сумнівні черги на реєстрацію права власності - до листопада місяця, які доречі не передбачені чинним законодавством, не зумів за три місяці організувати роботу служби та розширити штат розуміючих працівників, то такого керівника треба гнати в шию разом з керівником управління.
Согласен "ні брехні" до ні брехні Показати IP 5 Квітня 2013 14:36
Такого професіонала, не то що в шию, його як голову сексуальних меншин в ніс або у вухо ....гнати..
сбу до ні брехні Показати IP 5 Квітня 2013 19:49
Бо ти вже ждеш не дождешся, так хочеш на їх місце!!!! ПРАВДА Ж!!!! От і пишеш всякі байки. Зміни профіль, тобі не в юстицію йти треба, а в писменники, складати казки, вони тобі якраз зараз актуальні
клиент БТИ Показати IP 5 Квітня 2013 08:49
Знаем на каком достойном уровне работал руководител БТИ. знаем блогодаря кому он из фискультурново перейшол роботать руководителем такай большой структуры. Ну вот какие схемы он придумавал откатов здесь я согласен из "ні брехні" здесь отдыхают все. Естествено в настоящий момент придумивать нет из чего доходов нет откатов нет.
хотіла і передумала бути реєстратором Показати IP 5 Квітня 2013 09:19
А знаєте, яка зарплата розуміючих працівників в реєстраційній службі - 1300 грн, не смішно! Так плакати хочеться, і скажіть після БТІ де набігало біля 5000,00 грн, хто з них- РОЗУМІЮЧИХ, після скорочення піде на таку роботу? Хоч один там бувший БТІшник працює? Ось так-(спочатку подали заявки на конкурс на реєстратора, а потім забрали). Щоб ви розуміли собі, що БТІ- це КОМУНАЛЬНЕ підприємство, що займалося технічкою і реєстрацією права власності, а держінформюст-накладенням і зняттям арештів, а тепер це має тянути ДЕРЖАВНА реєстраційна служба! Ось наприклад в районі працює начальником бувша працівниця ГЮ-з великим досвідом роботи в юстиції і чоловік у неї в прокуратурі і це її не спасає від роботи-сидить з реєстраторами і до 23.00!!! Для тих хто не розуміє, то поясню - щоб працювати на ДОСТОЙНОМУ РІВНІ - треба мати бодай достойну зарплату і штат. хоча б чоловік з 15. Щоб один приймав і видавав документи,допомагав людям у заповненні заявок (щоб вони себе не почували сліпими котенятами),інший займався накладенням та зняттям арештів,ще інший реєстрацією права власності! І буде все чітко і не буде ніяких черг, не треба буде шукати знайомих в прокуратурі хто буде "рішати", завдяки своїм можливостям.І будуть вас приймати чемно, а не гавкати, як у нас це прийнято в держ установах. Тому мені здається,що підсижування начальників з подальшими витікаючими обставинами, для простих громадян позитивно не відзначитися, а от збільшення штату і з.пл. може істотно покращити ситуацію. Людям все одно, хто начальник, скільки людей трудиться над їхніми документами, їм потрібно як в усіх європейських країнах чітко і вчасно видати їхній документ. І так повинно бути. А в нас нажаль про людей ніхто не думає ні про тих хто звернувся за послугою до держ реєстратора ні про самих реєстраторів!!! В нас думають про зміну начальників ( ХА ХА - вибачте істеричний сміх).
ні брехні Показати IP 5 Квітня 2013 21:17
Погоджувся з "бажаючою бути реєстратором" що зарплати в реєстраторів смішні, але вони знали на що йдуть і вас працівників БТІ там сильно не чекали,і ви самі це добре знаєте. Мені дуже прикро, але як то кажуть в нашій державі якби не було хабарництва, то або держава змушена була пере дивитися
ні брехні Показати IP 5 Квітня 2013 21:32
Державі або прийшлося переглянути заробітну плату держслужбовцями, або ті повмирали з голоду. Але державі на даний час вигідно, щоб її народ був голодний, адже жебраками легше керувати. Повернемося до теми, я знаю як працюють реєстратори в інших районах, можливо в них менше роботи, але і їх менше, хоча таго хабарництва там немає, а в нас таке враження, що це чиясь приватна лавочка де роблять по команді те за що платять. Доречі на рахунок недостачі кваліфікованих працівників, то керівник як служби так і управління повинен клопотмати
ні брехні Показати IP 5 Квітня 2013 23:12
(Продовження) керівники повинні клопоти до міністерства щоб розширити штат працівників для забезпеченн належного функціонування служби. До речі міністерство дуже добре заробляє на реєстрації прав та обтяжень , те що заробляли колись БТІ тепер заробляє міністерство. А на рахунок репліки "бажаючої стати реєстратором" (повторю репліку яка не була розміщена оператором) то по-перше на вас працівники БТІ сильно не чекали в реєстраційній службі і ви це самі знаєте, бо места вже були розподілені між своїми, а по-друге , якщо ці " піонери" йшли то що вони не знали яка в них буде зарплата ? Чи вони не знали яка це складна робота? Просто всі чекали цих жнив та потирали руки, вони думали, що за зарплатою їм і не треба буде ходити, клієнти самі принесуть, і вони будуть перцями! І щоб ви не говорили всі держслужби отримують мізерні зарплату, але такого безладу немає ніде!
до ні брехні Показати IP 6 Квітня 2013 02:35
А де ж їх взяти, щоб і каліфіковані і за 1300 грн працювали? І чому ж тоді Б.П. не дає такі дільні поради, не допоможе по старинці поклопотати? А за пару двійку кримінальних справ клопоче проти начальника? Чи це поліпшить ситуацію для простих людей? Чи ті нові, хто прийдуть на їх місця, будуть не такі хабарники, а такі як в районі- хороші, свої. І перепрошую, не хочу Вас образити, але з Ваших постів в мене таке враження, що ви якийсь ображений реєстратор з району! Бо і схеми вам відомі, і скільки в районах беруть знаєте...Чи може ви хочете стати начальником управління і змінити ситуацію на краще?, ну там поклопотати.., збільшити якимось чином зарплатню для людей??? А ящо глобальніше повернутись до теми, то усі ці щорічні зміни держава завроваджує, як так званий крок до Європи, але мені дуже сподобалось як сказав І.Єремеєв в якомусь ток шоу - "щоб жити в Європейській державі, треба спочатку навчитись мислити по Європейськи!"
ні брехні Показати IP 6 Квітня 2013 14:38
Ви знаєте, я якраз милсю по- європейски, бо ніколи не була держслужбовцем і заробляю сама на себе веденням приватного бізнесу, між іншим за минулий рік сплатила майже 50000 податків до бюджету, а про роботу реєстраційної служби знаючерез те, що була їх клієнтом і багатьох людей в області знаю. Знаєте вголос не можу сказати всім, що про них думаю, от вперше веду таку д урну переписку, і ви знаєте мені навіть легше від цього стало на душі. Мені просто дуже шкода , що ми живемо в такій державі, але як то кажуть
ні брехні Показати IP 6 Квітня 2013 15:08
Як то кажуть батьків і батьківщину не обирають. Мені дуже шкода, що в когось така хибна уява начебто всі хто переписуються на цій сторінці, це потенційні кандидати на посаду начальника управління,(ФУ навіть бридко ).
до ні брехні Показати IP 6 Квітня 2013 16:55
Мені теж дуже шкода, що живемо в такій державі, тому і збираюсь навчати своїх дітей за кордоном. І бажано так, щоб не повертатись у цю чорнобильську діру!!!! так би мовити, нехай мислять по європейські в Європі, а тут немає чого метати біссер перед.... Теж кінчаю цю дурну переписку
Читач Показати IP 7 Квітня 2013 11:30
Щось не схоже що ви бiзнесмен (це я нi брехнi), бо так яро нарiкаете на начальника управлiння, самi туди хочете??????? А щодо зарплат, то поцiкавтесь яка зарплата в вчителiв, тих хто працюе у медицинi, i т.д. А щодо управлiння юстицii i зокрема реестрацiйноi служби Волинi, то зайдiть в iнтернет i подивiться ---вона на первому мiсцi, за хорошу злагоджену роботу, попри всi розмови. I хватить тут переливати з пустого в порожне!!!! Замiсть того щоб тут лялякати, краще працюйте
ППРП Показати IP 8 Квітня 2013 19:16
РИОИ Ь ИЬТ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus