USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Клімчук може звільнити кількох голів - «врагів народа»

21 Червня 2011 11:33
На Волині чиновники-аграрії байдуже ставляться до виконання своїх прямих обов’язків – не справляються із регіональними аграрними програмами, чим гальмують розвиток сільського господарства, - вважає керівництво облдержадміністрації.

Про це під час обласної селекторної наради у понеділок, 20 червня, доповів заступник голови Волинської ОДА Віталій Карпюк.

Посадовець, зокрема, зазначив, що з вини головного управління агропромислового розвитку ОДА до столиці невчасно подаються необхідні документи.

«Кошти, які сьогодні є в наявності, поки що не доходять до тих людей, які повинні їх отримати. Це великотоварні, фермерські та особисті селянські господарства… Не доходять до них наші програми, не доходить позиція, не доходить ситуація, про яку ми говоримо», – дорікнув Карпюк чиновникам-аграріям.

«Знову неподані матеріали в Київ тільки з вини головного управління агропромислового розвитку, особисто Кочкіна (заступник начальника управління агропромислового розвитку ВОДА Сергій Кочкін, - «ВН») і районних управлінь сільського господарства, які брали цьогоріч кредити. Дивіться, щоб потім не казали, що держава погано ставиться до нас», – сказав Карпюк.

«Пан Кочкін має розуміти, що він нас як мінімум розчаровує. Як я прийму рішення по пану Кочкіну, то ніяка комерційна структура потім його не трудовлаштує на серйозну роботу. Це я просто попереджаю. Бо я знаю, що там дотики до бізнесу є. І там, де інтерес з’являється, там пан Кочкін дуже шустро працює. І в Київ встигає їхати, і деінде», – висловився з цього приводу голова ОДА Борис Клімчук та розпорядився оголосити Кочкіну «неповну службову відповідність».

Під час селектору Карпюк розповів й про те, що в області передбачено 600 тисяч гривень на селекційно-племінну роботу, які ніхто не поспішає освоювати.

«Десятки разів про це говоримо. Я не знаю, райони, про що ви думаєте? Чи апатія до того, чи взагалі я не знаю що… Таких програм, які прийняті у Волинській області обласною радою немає в жодній області», – зазначив Карпюк.

«Нічого. По результатах півроку змінимо двох-трьох голів районних адміністрацій. І тоді апатія пропаде», – висловився Клімчук.

«Я вас можу сьогодні кваліфікувати по сталінській термінології, як врагів народа», – звернувся губернатор до голів РДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
OZZY Показати IP 21 Червня 2011 14:48
1. Цих "врвгів народа" призначає президент україни, за поданням голови ОДА - тобто клімчука особисто. 2. Кочкін - ніхто в системі аграрного розвитку області, бо є лишень заступником начальника цілого головного управління та жодного рішення одноособово не приймає. І коли голова та його "аграрний" заступник розпікають якогось Кочкіна на всю область - то це просто базар для лохів, скоріше за все на його посаду вже є нова людина.
begalolegalo Показати IP 21 Червня 2011 16:11
улыбнуло про Кочкина - этот "аграрЕй" подрабатывает "торпедой", возглавляя комиссию по ликвидации лесхоза в Маневичах - "кадр" ещё тот)))) судя по тону заявлений - или резко пойдет на повышение, или отимеют и сольют...)))
слідчий Показати IP 21 Червня 2011 17:02
Кочкін - колишній мент з податкової міліції, стукач, блазень, і, взагалі, небезпечний тип.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus