USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Клімчук не знав, що у ВНУ є центр кар’єри

30 Вересня 2010 12:07
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук пропонує 50-100 тисяч гривень на розвиток Центру кар’єри при ВНУ ім. Лесі Українки для покращення ситуації із працевлаштуванням випускників.
Про це він заявив 29 вересня на розширеному засіданні вченої ради університету.
Нині на Волині існує проблема із працевлаштуванням, адже близько 6 тисяч волинян перебувають на обліку у центрі зайнятості, каже губернатор.
Спершу Борис Клімчук запропонував створити Центр кар’єри у ВНУ. Втім ректор університету Ігор Коцан зазначив, що такий центр існує в університеті вже 5 років.
«Є такий центр? Давайте ми з вами подивимося, і я подивлюся, чим я можу вам допомогти: оргтехніка, факси, комп’ютери. Я знаю, де дістати гроші. В мене є 50, 70, 100 тисяч гривень для того, щоб це зробити. Це не бюджетні гроші… Я протягую вам руку допомоги. Берете чи не берете? Берете? Окей», – каже Борис Клімчук.
В уяві Клімчука Центр кар’єри при ВНУ ім. Лесі Українки повинен бути неформальним. Як зазначає чиновник, робота центру повинна полягати в організації зустрічей студентів і працедавців або їх співбесід – один на один.
Ігор Коцан каже, що центр вже декілька років займається саме такою діяльністю. На що Клімчук відповів коротко: «Давайте, щоб у нас не було 6 тисяч на обліку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
вголос Показати IP 30 Вересня 2010 15:20
думаю, це необгрунтоване рішення губернатора. в центрі карєри відмивають гроші. Навіть знаю схему. Бридко, коли за нібито благодійною справою прикриваються крадії з ВНУ. І ніякої користі від них не буде. Знаю з досвіду, як роботодавець
poglyad Показати IP 30 Вересня 2010 16:48
А це так помічники подають інформацію губернатору! Він же все охопити не може, хоча й намагається, а на підстраховці нікого немає!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus