USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Клімчук представив чиновникам нового податківця

31 Жовтня 2011 17:22
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук 31 жовтня під час оперативної наради представив нового голову ДПА Володимира Михалчича.
Колишнього керівника ДПА області Миколу Гринюка Клімчук нагородив нагрудним знаком «Почесний працівник державної податкової служби» та вручив червону троянду. Володимира Михалчича просив любити і жалувати, а також одразу вручив список підприємств, що мають борги по заробітній платі.
«З Володимиром Михалчичом в мене була зустріч більше години. Гринюк був присутній, ми порядно і поважно передавали владу як належить. Людям, яким держава, Президент, обласна влада, парламент довірили займати високі пости – колишній не буває. Я радий, що все відбувається в рамках законодавства, в межах права і не писаних правил», - зазначив Клімчук.
З-поміж здобутків попереднього керівництва, які назвав Клімчук, – високий рівень добровільної сплати податків, коректної роботи з платниками податків та виведення з тіні заробітної плати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Пупо Показати IP 31 Жовтня 2011 18:33
"Людям, яким держава, Президент, обласна влада, парламент довірили займати високі пости – колишній не буває". А чому ж Володимир Бондар в молодому віці залишається поза увагою. Хоча стільки доброго зробив для обласної влади, Клімчука особисто і його людей. Не по панятіям
007 Показати IP 31 Жовтня 2011 21:05
В.Бондар не має звички кланятись, І ЦЕ правильно.
1 Показати IP 1 Листопада 2011 08:33
Бондар - гопник

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus