USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Конфуз: Клімчука назвали «Бодрисом». ФОТО

22 Грудня 2011 17:59
У селі Баїв Луцького району відкрили школу, яку розпочали будувати 20 років тому. Будівництво обійшлося майже у одинадцять мільйонів гривень.

Урочисте відкриття школи відбулось 22 грудня.

Відкривати навчальний заклад прибули губернатор Волині Борис Клімчук, голова облради Володимир Войтович, голова Луцької РДА Володимир Демчук, голова райради Ігор Волошенюк, начальник головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства ОДА Юрій Куц, сільський голова Баїва Валентина Сметана та громада населеного пункту.



Ведуча дійства, представляючи Клімчука, назвала його «Бодрисом». Посадовець пожартував, мовляв, вчора Президент України Віктор Янукович не міг згадати його прізвища.
«Він мене Борисом називає. Колись ми з ним працювали разом», – зазначив чиновник.
Зі слів голови ОДА, на будівництво школи залучили 8 мільйонів гривень з державного бюджету та майже 3 – з обласного.
«Всього ж на Волині зводяться 15 об’єктів, пов’язаних з освітою, і на наступний рік будуватимемо дитячі садочки. У Луцькому районі плануємо закласти дитячий садочок в Торчині і добудувати в Рованцях», - розказав Клімчук.

Також для того, аби будівельники вчасно виконували роботи, голова ОДА «виховує» тих два рази на тиждень.
«От сьогодні в Юрія Куца - свято, а так в нього – чорні будні. Бо він між державою, мною і будівельниками. Але в нього шось получається», - сказав губернатор.

Войтович привітав баївців з відкриттям освітнього закладу. На його думку, влада приймає сьогодні правильні рішення, серед них – зведення школи.

Демчук розповів, що скептики говорили йому, ніби, школу не добудують. «Але сьогодні ми маємо хорошу школу. А саме головне, що в цій школі будуть вчитися діти. А в старій школі відновлять дитячий садок, у якому виховуватимуть до 100 маленьких українців», - заявив чиновник.

За традицією, на урочистостях не обійшлося без короваю, вокальних виступів дітей, віршів у виконанні школярів на честь відкриття навчального закладу та урочистого перерізання стрічки.






Нова школа, де зможуть отримувати освіту 198 учнів, обладнана комп’ютерним класом, спортивним залом, має систему опалення, класні кімнати, їдальню, бібліотеку, гардероб та навіть фонтани з питною водою у широких коридорах.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Тарас Показати IP 22 Грудня 2011 18:13
Ого яка лінійка службово-говорунів зібралась... цікаво хтось з них хоч якесь відношення мав до будівництва (крім проставлення відмітки "позволяю" на паперах..."?
Всезнайко до Тарас Показати IP 22 Грудня 2011 18:31
ТАРАС... Далі в рифму з твоїм ім"ям... Ти зрозумів, хто ти?
Тарас до Всезнайко Показати IP 22 Грудня 2011 21:25
"Всезнайку" та "Jossу" о ваа невже у наших державних структурах ще не перекрили доступу до інтернет сайтів щоб "чиновники" могли "плідніше" плодити...
Хатуль Мадан до Всезнайко Показати IP 23 Грудня 2011 08:55
всезнайко підлизав Борі ... . Хороша рифма?
Joss Показати IP 22 Грудня 2011 18:36
Тарас! Спамити, якщо ні в чому не кумекаешь, іди в інше місце...! Чи тебе хтось наняв тут дурниці дописувати?! Побував би там - почув-би як і кому люди дякували!!! Писака блін!!!
Хатуль Мадан до Joss Показати IP 23 Грудня 2011 08:55
що, абідно за дорогого г...бернатора?
Майже школярка Показати IP 22 Грудня 2011 19:52
Дуже цікаво і помпезно, "залучили 8 мільйонів гривень з державного бюджету та майже 3 – з обласного", а де ж ваша свідомість,підтримка регіонального виробника, пане Борис - друг нашого ДОРОГОГО ПРОФФЕСОРА, а саме : поясність , що це за елементи шкільних меблів стоять у пустих кабінетах, чому їх привозили невідомо звідки, в нас на Волині немає кому зробити якісні меблі за значно доступнішими цінами?, хоча чому тут дивуватись, в нас така країна,чиновники з натянутою посмішкою благородства боряться з корупцією, тим часом перебириачи в голові суми "відкатів".
вже не учень до Майже школярка Показати IP 23 Грудня 2011 08:15
Майже школярка А ви напевно знаєте звідки меблі привозили і що там робили? Ну вперед - до суду подавайте, накладні покажіть, давайте - а немає доказів? То нічого повітря переганяти! Людям і дітям свято зробили, умови для навчання відмінні, а вам тільки ... Тьху!
Nf Показати IP 22 Грудня 2011 20:03
По коментах видно.... СКОРО ВИБОРИ!!!
Cikavyi Показати IP 22 Грудня 2011 20:16
A nam ludyam nikoly ne vgodysh: ne buduetsya shkola - pogano,sbudovana - vyrobnykom mebliv ne vgodyly. A she nam podobaetsia v komentah perehodyty na osobystosti ta obrazhaty odyn odnogo. Slovom = ukrainci. Respekt!
схід Показати IP 22 Грудня 2011 21:17
... .Від одного гнилого яблука-весь ящик згниє.В хвальбах потрібно знати міру- тоді збережеш шкіру.
Анатолій Котлюк Показати IP 22 Грудня 2011 21:39
По коментарях видно скільки людей не мають, що робити
ШКОЛІ Показати IP 22 Грудня 2011 22:37
Все добре. Подяка, уважуха ы респект Бодрису (взагалі звучить приємно). Ообмовка слушна, бо присутність Бориса Петровича бадьорить учасників заходу. Ведуча молодець, що висловила(по Фрейду)загальний психологічний стан(бадьорий)тих, хто брав участь у відкритті школи. Проте є підсказка школі. Компи стоять неправильно, особливо ті, що екраном до вікна. Дітям буде важко працювати на них. Рекомендував би вивчити вчителям рекомендації щодо розміщення моніторів.
До журналістів Показати IP 22 Грудня 2011 22:50
Шановні журналісти, а хіба це правильно - так статтю називати? У статті ж не про це мова. Я без наїдів, але може мені хтось це пояснити? Чогось думаю, що не тільки мене це в непонятки вводить
Всезнайко до До журналістів Показати IP 23 Грудня 2011 09:33
Згідний, дитина перехвилювалась, обмовилась, а журналісти сенсацію роблять... Ви добудуйте хоча б один довгобуд...
марко Показати IP 23 Грудня 2011 00:13
Пізднайку, а тобі й рими не потрібно. І без пашпорта видно, зто ти і з-під кого. А люди в нас дякувати знають еому; мешканцям Донбасу, звичайно.
XXL Показати IP 23 Грудня 2011 08:11
"Правдолюбы - правдорубы" журналисты - а слабо подписываться, кто материал пишет?! :) А то не сайт, а сборище инкогнито-писателей! :)
Хатуль Мадан Показати IP 23 Грудня 2011 08:57
от так, 20 років чекали, поки Бодрис Педрович приїде і урочисто відкриє. Лєпота...
Кузя Показати IP 23 Грудня 2011 09:56
Якби всі ваші помилки повиписувати та опечатки (я маю на увазі журналістів ВН)то напевно вийшла не маленька стаття. Чого ви скрізь якись негатив шукаєте? Ви самі стільки помилок робите що тій ведучій до вас дуже далеко. З себе почніть, грамотні дуже.
Гість Показати IP 23 Грудня 2011 11:16
Зміст статті - відкриття школи, а не персона Клімчука. Я розумію, що є така "фішка" давати статті привабливі назви аби зацікавити до перегляду. Вдало використовуються такі "фішок" є професійними авторами. А у вас - це смішно. Намагаєтеся бути вправними журналістами, а виходить ніяке.
Мафія Показати IP 23 Грудня 2011 11:17
да 20 років строїли,і 20 років крали. Швидко в нас строять
Волинянин Показати IP 23 Грудня 2011 14:28
Знаєте люди добрі на дворі прохолодно видуча змерзла на морозному повітрі стояти та ось і обмовилась а журналісти ось і роздули слоника а самим слабо постояти та виступати перед громадою та посадовцями у мене все
Іван Козолуп Показати IP 23 Грудня 2011 16:15
Оті Всезнайко і Joss напевно десь на фотках теж є. Так своїх босів захищають, що на першого-ліпшого накидаються. Згідний з Тарасом, хтось зробив щось добре і пузаті чиновники як ті шавки раз і тут як тут.
Правдолюб Показати IP 23 Грудня 2011 17:12
До чиновників : Це не є мистетство за гроші платників податків так піаритись Добре вміють тратити чужі гроші а заробляти .
Колян Мамонович Показати IP 23 Грудня 2011 19:27
Дехто Бориса у Монголію відправляв, деяки його в ... очікували пролікувати... А йому - як з гуся вода! Щасти Вам, пане Борис, тільки експериментів з пільговими категоріями прохання на Волині не влаштовувати. Рейтинг собі попсуєте, а пільговикам -нерви.
Taras Now Показати IP 23 Грудня 2011 19:45
Пан Борис - в усякому разі харизматична натура, на відміну від усіляких бондарів.
Микита Показати IP 23 Грудня 2011 19:54
Нова будівля - це завжди добре!
Сусід Показати IP 24 Грудня 2011 14:43
Так званий голова Луцької Районої ради Волошенюк який не маючи ніякого відношення до даної споруди відкривав її, ця людина яка має судимість і ніхто не знає чи зняли її, користі громаді Луцького району не додасть, а навпаки пізніш стане відомо що цей слуга народу наробив в лапках.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus