USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Клімчук з Романюком організують ярмарок у центрі Луцька

16 Листопада 2010 14:22
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук домовився із новообраним мером Луцька Миколою Романюком провести у місті масштабний сільськогосподарський ярмарок.
Захід буде присвячено Дню працівника сільського господарства, який на державному рівні відзначатимуть 21 листопада.
Розпродаж натурпродукції від фермерів та селян-осібників у Луцьку запланували на п’ятницю, 19 листопада.
Від щотижневих ярмарків «Село - місту» цей відрізнятиметься. По-перше, він розміститься не у спальному мікрорайоні міста, а на центральній площі.
По-друге, Борис Клімчук обіцяє низькі ціни: «Коли ще можна буде купити цукор не дорожче, ніж по 7,3 гивні і борошно по 2,7 за кілограм? Можна сказати, що для волинян ці продукти не стільки стратегічні, скільки психологічні – щоб удома був запас».
Аналогічні ярмарки мають відбутися у всіх великих містах Волині: Володимирі-Волинському, Ковелі, Нововолинську.
Також Борис Клімчук дав завдання торгувати сільськогосподарським урожаєм і в селищах – де зможуть це організувати.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Опа Показати IP 16 Листопада 2010 14:36
а тільки сьогодні Романюк говорив, що ярмарок у центрі - це не правильно. ..."Новий луцький мер закликав лучан «потерпіти до четверга»"- цитата з Волинської пради. Як же це розуміти ?!
Остап Показати IP 17 Листопада 2010 02:51
Ага і санстанція і пожежники і ветеринари і інспетори та службовці скажуть: яке благо, що в центі міста нарешті, не дивлячись на всілякі перепони культурності ми маємо сільськогосподарський ринок; і виступлять з пропозицією не заккривати його. Волинь все ж таки сільськогосподарський район. мміняємо х авто на трахтор а в центі зробимо свинарник чи бичарню, щоб далеко не ходити і дорого не купувати.Спасибо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus