USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук задоволений, що не «надривав» голос

22 Квітня 2013 11:07
Сезон повеней майже минув, і відповідальні за боротьбу з ними відомства відпрацювали належно.

Про це йшлося під час оперативної наради у голови Волинської ОДА Бориса Клімчука 22 квітня.

Як відзвітував про роботу рятувальників начальник УДСНС у Волинській області Володимир Грушовінчук, протягом вихідних, 20-21 квітня, на Волині спав рівень води у річках і майже зникла небезпека повеней. За його словами, «на рівні» вода тримається лише у водних артеріях Луцька і Колок.
Із ним погодився і начальник управління водних ресурсів Волині Ростислав Кравчук. Так, він доповів, що через те, що період повеней в області уже майже «пропустили», до 23 зменшили і кількість працюючих насосних станцій. Однак, він зазначив, що є небезпека руйнування дамб, адже збільшилася швидкість води у річках.

Тож працівники підзвітного йому підрозділу працюватимуть і спостерігатимуть за дамбами і в нічний період, аби якнайшвидше запобігти цій проблемі. А після закінчення повеневого періоду організують ревізію і ремонтні роботи на дамбах, на чому наголосив і губернатор Волині.

Голова Волинської ОДА Борис Клімчук попросив, щоб йому надали перелік рятувальників, «рядових і, можливо, сержантів», які боролися із підтопленнями на місцях, задля того, щоб їх нагородити.

Окрім того, керманич облдержадміністрації зазначив, що у четвер, 18 квітня, звітував перед Президентом про «пропуск талих поверхневих вод» на Волині і попросив підтримки, аби Уряд виділив кошти для завершення робіт, що стосуються розчищення магістральних каналів, завершення робіт щодо поглиблення русел річок та поглиблення старого русла у Любешівському районі.

Насамкінець Борис Клімчук зазначив, що роботою профільних підрозділів у період повеней задоволений, адже усі роботи «виконані спокійно, без надриву в голосі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 22 Квітня 2013 12:54
Подивіться Борисе Петровичу у вікно з ОДА на заплаву Стира в ЛуцькуІ побачите результати вашої з Башкаленком боротьби з підтопленням.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus