USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук запропонував Гілю писати мемуари. ФОТО

9 Грудня 2011 16:42
Новому обласному прокурору Андрію Параці подарували книги про Волинь та Луцьк. Таким чином, зі слів голови ОДА Бориса Клімчука, новопризначеного керманича прокуратури «окунули» у Волинь.

Про це стало відомо 9 грудня під час офіційного представлення посадовця.

Зокрема голова Волинської ОДА Борис Клімчук подарував йому фотоальбом «Луцьк», фоліант Валерія Мельника «Люблю тебе, Волинь» та книгу про Музей Волинської ікони. Мовляв, Парака перший раз приїхав в область, а ці видання допоможуть ближче познайомитися з регіоном.

«Тобто я потихеньку окунаю вас у Волинь - таку цікаву, непросту та різноманітну територію», - додав Клімчук.


Також він попросив, аби прокурор підтримав реформи, які втілює в регіоні губернатор. «Часто приймаються нестандартні рішення, які інколи наступають на інтереси тої чи іншої людини. Тому нам потрібна ваша підтримка», – зауважив чиновник.

Водночас губернатор наголосив на необхідності чіткого розподілу функцій гілок влади. Мовляв, він ніколи «не виїжджав на трупи», а прокуратура не ревізувала його розпоряджень.

«Бо це – не функція прокуратури. Я здійснюю координацію роботи правоохоронців. Однак тільки координацію. Сила наша в тому, що кожен виконує свою функцію. Ваша сила - в рівному застосуванні законів до всіх», – сказав посадовець.

Щодо екс-прокурора Волині Андрія Гіля, який обійме посаду заступникапрокурора Рівненської області, Клімчук подякував йому та жартома запропонував за 10 років писати мемуари. Мовляв, у нього непростий життєвий шлях, який ще продовжується, але вже є, що розповісти читачам.

Заступник Генерального прокурора України Анатолій Пришко розповів, що подібні ротації відбулися ще у 5 регіонах України: АРК Крим, Одеській, Житомирській, Запорізькій та Сумській областях. Але тільки на Волині та Житомирщині зміни здійснили через закінчення 5-річного строку перебування правоохоронців на посаді.

Також він ознайомив присутніх з біографією нового призначеного посадовця.

«Він уродженець Полтавської області. У 1997 році закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка. В органах прокуратури працює з того ж року. З 2003 по 2010 працював в апараті Генеральної прокуратури України і дійшов по службовій драбині до посади начальника управління. Понад півтора року працював в Івано-Франківській області на посаді першого заступника», – підсумував Пришко.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
марко Показати IP 9 Грудня 2011 19:49
з климчуковими перлами ви вже дістали. хоча б писали, як треба говорити правильно замість "окунув", а то ми скоро звикнемо, що так і правильно, якщо перший чиновник областя так каляка.
Kapitoshka Показати IP 10 Грудня 2011 12:01
Таке враження, що пану Праці бланш під оком поставили)) Невдале фото!)
VSC Показати IP 10 Грудня 2011 16:59
У него серьезные проблемы со здоровьем. Скорее всего почечная недостаточность.
чалий Показати IP 11 Грудня 2011 03:00
кидають спецхабарника з одної області в іншу-як було здавен то так і залишилося -запитайте в гіля -за які шиши він доміну побудував??? ворюги в законі-таким чином україну ніколи не підняти.
м Показати IP 11 Грудня 2011 11:23
це трагедія, що п.Клімчук не знає вимог Конституції України до ОДА і верзе всяку галіматью.
актор Показати IP 11 Грудня 2011 11:31
А Андрій Гіль тут схожий на персонаж Омелька з вистави "Сватання в Гончарівці".
Руслана Показати IP 11 Грудня 2011 16:40
"Сватання на Гончарівці", до речі...............
КрОТ Показати IP 13 Грудня 2011 11:11
А мені схожий на того козака з відомого фільму "Ніч перед Різдвом",що їв вареники зі сметаною в піст)).А взагалі на покой єму пора,нацарював-і хватить!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus