USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Клімчук віддав КВНщику останню цигарку. ФОТО

21 Травня 2012 09:07
Головна подія року для волинського КВН завершилась із збитками для губернатора Бориса Клімчука. Той роздав фіналістам 10 тисяч гривень, а також віддав КВНщику із Тернополя останню цигарку.

Фінал Всеукраїнської ліги КВН «Волинь» відбувся 19 травня у стінах Палацу учнівської молоді.

За перемогу у сезоні змагалося 7 команд зі Львова, Рівного та Тернополя. Гумористи випробовували свої сили у чотирьох конкурсах: візитка, розминка, капітанський конкурс та музичне домашнє завдання.




Так, чемпіонами сезону 2011-2012 Ліги КВН «Волинь» стали майори СБУ та міліції з команди «ЧистоГон». Гумористи вигравали усі ігри туру, тож фінал для них теж не став винятком.



На візитку кавеенщики вийшли у майже оголеному вигляді: груди та живіт затуляли зірки.

- Лейтенант?
- Ні, дешевий коньяк.

Чемпіони попереднього сезону, тернопільска команда «Оптом дешевше» цьогоріч посіли друге місце.



Гумористи показали мініатюру, де хлопець скупив усі презервативи в магазині, кинув їх на землю і почав по них стрибати зі словами: «Де ви були 9 місяців тому?»

А під час музичного домашнього завдання тоді ще діючі чемпіони демонстрували смішні пісенні жарти.

«Як кажуть мама з татом 40 дітей: «А ми продовжуєм».


Виступ «оптовиків» викликав шалені овації залу: усі присутні аплодували стоячи.


Гра тернопільчан сподобалась і волинському губернатору Борису Клімчуку. За це він навіть віддав учаснику команди Тарасу Рибаку останню цигарку. Наприкінці гри зі сцени Клімчук порадив зберегти губернаторський презент: «Поклади її у футлярчик. Але не кури. Не кури, синок. Не кури, не треба».

Бронзовими призерами фіналу стали гумористи із Рівного – команда КВН «Аварія».



Гумористи припустили, що було б, якби фільм «Термінатор» знімали на кіностудії імені Олександра Довженка.

- Як звати тебе, козаче?
- Олежик Титисячі.
- А мене Роксолана Коннор. Скажи, Олежику, а в тому твому майбутньому москалі-жиди є?
- Є.
- Та що ж це за майбутнє таке, Олежику?

«Українці, дивіться. Тягнибок плавиться», - такі титри презентували гумористи до свого фільму.

Рівненські кавенщики жартували, що після першої шлюбної ночі жінка почала писати прізвище чоловіка з маленької літери.

Вони також зізналися, що шо по дорозі до Луцька, у Піддубцях, зустріли Януковича в шортах. Хлопці поцікавилися, куди він прямує, а той відповів: «Та от, за парасолькою і повернусь». (Янукович цими днями планував відвідати Волинь, але через негоду візит скасували, - «ВН»)




Не потрапили у трійку лідерів, але показали гарний рівень гри рівненська команда «Хлеба и зрелищ».

Для участі у грі КВНщики привезли маму одного із учасників команди.


«До католиків Євро-2012 прийде на 2 тижні раніше», - жартували «ХиЗ».


П’яте та шосте місце розділили львівські «Пазітів» та тернопільський «Вікенд».


Під час розминки львівський «Пазітів» цікавилися, про що треба писати першому горохівському таблоїду. «ЧистоГон» відовіли: «Напишіть, що ФлайzZzа виграла Євробачення». (один із членів журі, лідер гурту ФлайzZzа Андрій Тимчук родом із Горохова, - «ВН»)

«Вікенд» жартували, що хлопчик з брекетами під час грози шукає заземлення.

Фінал – завершення сезону та час подяк. Так, львів’яни з команди «Пазітів» дякували білому, напівсухому…матрацу з електрички, якою доїжджали до Луцька.

А їхні суперники, які посіли останнє місце, тернопільчани «Кабмін» подякували, що присутні у залі обрали відвідати фінал Волинської ліги КВН, а не подивитися фінал Ліги Чемпіонів.



Під час розминки "волинський гусман", один із членів журі, Сергій Ткачук ставив гумористам трійки. Це, звісно, не потішило команд та й навіть губернатора Бориса Клімчука. «Ти дарма прийшов», - звертався Клімчук до Ткачука із залу.

Втім, як пояснив згодом Сергій Ткачук, оцінки ставив справедливо, адже, на його думку, команди під час розминки показували хамство та неповагу одне до одного.

Тематичним був конкурс для капітанів. Кожен із них повинен був заздалегідь підготувати монолог про футбольного арбітра.

Так, «Оптом дешевше» жартували, що «Ахметов ще до початку матчу каже, який буде рахунок». А арбітр матчу «Волинь-Шахтар» ще до початку гри дізнався, якої він орієнтації.

Також КВН жартували над партнером ліги «Волинь» - Благодійним фондом «Будуємо нову Волинь».
Так, «Хлеба и зрелищ» поцікавились у «Оптом дешевше», чим благодійний фонд не влаштовує стара Волинь. Тернопільчани не розгубились і відповіли: «Там «Лайф» не тягне».

Під час «капітанки» керівник команди «Хлеба и зрелиш» Андрій Янчишин розповідав, що квиток на Євро-2012 – насправді нещасливий. КВНщик продовжив різними варіаціями на цю тему. «Щасливий квиток – це коли ти прийшов на поминки, а в тебе wi-fi ловить».




Кращим актором сезону визнали капітана команди КВН «Аварія» (Рівне) Івана Заня. «Ми заберемо тебе до Луцька, приїжджай», - сказав Борис Клімчук рівненському КВНщику.

Нагороди переможцям вручав голова облдержадміністрації Борис Клімчук. Він зізнався, що у нього самого часто «бувають КВН-и». «Буває, коли у приймальні в 7 ранку збирається 10 людей, з яких я 7 не знаю – це чистий КВН. Але ваш КВН ліпший, ніж мої», - мовив губернатор.

Призовий фонд ліги склав 10 тисяч гривень. До того ж протягом сезону команди розіграли ще 4 тисячі.

Загальний результат гри такий:

1. ЧистоГон (Збірна західної України) – 21,2
2. Оптом дешевше (Тернопіль) – 20, 8
3. Аварія (Рівне) – 19,6
4. Хлеба и зрелищ (Рівне) – 19,2
5-6. Пазітів (Львів) – 18,0
5-6. Вікенд (Тернопіль) – 18,0
7. Кабмін (Тернопіль) – 17,2



Оцінювали фіналістів журі, до складу якого увійшли ведучий радіо «Луцьк» Сергій Ткачук, заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської ОДА Ігор Дмитришин, ведуча радіо СіД FM Вікторія Жуковська, лідер гурту ФлайzZzа Андрій Тимчук та головний редактор інтернет-видання «Волинські Новини» Мирослав Ватащук.


До складу лічильної комісії увійшов директор «Волинської асоціації КВН» Валерій Пельц та редактор Руслан Місюк. Заправляв дійством, за традицією, Андрій Зубенко.


«Волинська асоціація КВН» висловлює подяку за постійну підтримку у проведенні ігор благодійному фонду Бориса Клімчука «Рідна Волинь», Волинській обласній організації Партії регіонів, Управлінню у справах сім'ї, молоді та спорту Волинської ОДА, підприємству «Кромберг і Шуберт» Україна, фірмі «Алерт», піцерії «Соло», торговій марці «Славутич» та м'ясопереробному підприємству «Чайка».

А також вдячність інтернет-виданню «Волинські Новини» за співпрацю та інформаційну підтримку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
ОФФИГЕТЬ! Показати IP 21 Травня 2012 09:58
А слабо один лям онкобольным детишкам. Только не не говорите что беден и никогда не стоял у корыта.
вася Показати IP 21 Травня 2012 10:16
шкода климчука без папирос оставили. вин ж бедуэ.
Пересічний Показати IP 21 Травня 2012 10:54
Чого Ви починаєте чиплятися до грошей? Зміг забезпечити призовий фонд - і добре. До речі, в інших лігах на Західній Україні призові фонди і побільше бувають: от у Львові в одній лізі 20 тис, а в іншій - 40 тис. І щось не зусрічаються пости накшталкт : "зажрались вже квнщики. Краще б цей призоіий фонд віддали обездоленим". Нема там такого. А у нас завжди всі ображені, все у нас погано, якщо хтось щось робить на серйозному рівні - та що за єрунду не потрібну вони роблять, от краще зробили б те і те і т.д і т.п. Попустіться і заспокойтесь. Кожен займається своєю справою. Стосовно гри скажу - це було феєрично. "Оптом дешевше" молодці (оплески від глядачів на музикалці... це потрібно було бачити!!!), але "Чистогон" виграв на класі. Все було чудово!!!
глядач Показати IP 21 Травня 2012 11:49
оптом дешевше заслужили на перемогу, а чистогон тянули до кінця, бо вони мєнти. зал не дасть збрехати
присутня на квні Показати IP 21 Травня 2012 14:27
то точно, що тягнули, бо не заслужили ті 2 пузіка-пузіща нагороди,потрясли жиром, ще якихось родичок в команду набрали - і зцього слід сміятись:(. "Оптом дешевше" насправді заслужили перемогу!
Профі Показати IP 21 Травня 2012 21:57
"Оптом дешевше" - чемпіон. Біда в тому, що в складі журі половина "не КВН-щиків", вони не орієнтуються в етичних рамках, які вимагає класичний КВН, ось так і підтримались нищепоясові жарти та сценки в стилі дня факультету. Також візитка і розминка були оцінені дивно. В розминці "Вікенд" вів себе НЕДОПУСТИМО, цим провокував інші команди. Але це журі (крім Ткачука С.) особливо не оцінило. Здача питання з ПЛУГОМ була досить примітивна, такого в фіналі бути і не може, оскільки навіть часові рамки були перетягнуті. Здається, після домашки і журі визнали б "Оптом дешевше" переможцем, але математично це було не влагодити. Не ставити ж "ЧистоГону" - трійки. Команди "Кабмін" та "Вікенд" - доволі слабенькі для фіналу, в деякі моменти хотілось покинути зал. Та, в принципі - багато так і робили. Закінчення гри, було дуже драматичним. Хотілося б на майбутнє бачити в журі людей, причетних до КВН, щоб гра оцінювалась не лише на базі емоцій а й на базі етичних класичних принципів КВН.
ююю до Профі Показати IP 22 Травня 2012 11:24
більш як певен що ви з рівного...
11 до ююю Показати IP 22 Травня 2012 14:02
а я впевнений що з луцька і працює в сфері телебачення)))))
будь ласка профі)) до Профі Показати IP 22 Травня 2012 17:56
Жюри: Ани Лорак, Виктор Андриенко, Алексей Дивеев-Церковный, Алексей Резников, Виктор Самойленко. - це склад журі фіналу Вищої української ліги КВН в Києві. Єфремов, Ернст, Нагієв, Ярмольник, Канделакі, Вєрнік - це склад журі Вищої ліги КВН в Москві так що профі не в ту сторону дуєш)) в лізі КВН Волинь теж така тенденція де судять відомі в місті люди, а екс кавеенщики.
ВП Показати IP 22 Травня 2012 08:27
хотілось би бачити в журі таких людей але в луцьку їх немає. Проблема тільки в тому що КВН не завжди судять кавенщики, бо гра спрямована на широкого глядача і в журі теж підбирались люди з різних галузей. Насправді фінал видався драматичним, в останньому конкурсі оптом дешевше створили чудо, на яке і самі не очікували, але в фіналі було 4 конкурси і правильно написав попередній дописувач, "Не ставити ж "ЧистоГону" - трійки", адже їхня домашка була в класичному виконанні цього конкурсу і заслужила високі бали... КВН вдався на славу і це головне
Максим Показати IP 22 Травня 2012 16:30
У Луцьку були і є чудові КВН-щики, які і подуркувати могли і про рівень знали. Просто чомусь організатори про них забули. А було б класно побачити у складі журі когось з "КПП", "СЕЛЯВІ", "ЛІТРИ", "Західний вітер", "Ребра Адама". Десь вони ж є?
. Показати IP 22 Травня 2012 17:46
знаєте що. звинувачувати журі це остання справа. якби вони протянули луцьку команду то я розумію, а який резон витягувати львівську для луцького журі??
кен Показати IP 22 Травня 2012 18:26
чистогон--л...но!!! оптом дешевше---сила!!1....ведучий квну--конкретний плуг.! жодного жарту!! бери приклад з абрамчука!..або йди геть!
))) до кен Показати IP 22 Травня 2012 19:02
от тут без коментарів...
Пересічний до кен Показати IP 22 Травня 2012 19:30
А до чого тут ведучий? Хіба він повинен жартувати? Це справа команд, вони для тогоі прийшли в КВН і дійшли до цього фіналу. Це не справа ведучого жартувати і тягнути ковдру на себе. Час від часу, тільки коли це доречно, ведучий може і пожартувати, але це не входить в його обов'язок. А Абрамчук, перепрошую, інколи забувається хто він на сцені і згадує свою бурну молодість МС. Звідси і жарти (досить часто недолугі) і поводження на сцені, яке не відповідає статусу ведучого. Так що якщо і брати приклад то не з нього. А Ви, шановинй КЕН, напевно, мало бачили ведучих інщих ліг. То раджу Вам це зробити, в інтернеті можна знайти. Наприклад ведучих рівненського, львіського, тернопільського, вінницького, одеського, харківського КВНу. А чи йти Андрію Зубенку геть - це не Вам вирішувати, а керівництву Ліги КВН "Волинь".
......... до кен Показати IP 23 Травня 2012 15:57
А who is Абрамчук? І чим він так відрізняється в плані ведення КВНу що з нього потрібно брати приклад? Наведіть-но конкретні факти, народ хоче знати!!!
Таня до ......... Показати IP 28 Травня 2012 15:41
....факти-бігає по сцені, як в....й віник,кидає дурнуваті і не смішні репліки, лізе сам фотографуватися до жюрі та учасників команд...і це все ваш "хвальоний" Абрамчук...бачила на власні очі.
0_оо_0 Показати IP 30 Травня 2012 15:24
Что здесь опять начинается? Люди, не фигейте и умерьте свой пыл. Как я понимаю, здесь зрители должны высказывать свое мнение об игре, а не переходить на личности, при чем, поливая их грязью. Кому-то нравиться Абрамчук, кому-то Зубенко, а третьих вообще может харить Масляков-старший, а младший, напротив, вызывает бурю позитива. Кен, ваш комментарий подбил народ к тупой и не нужной дискуссии на заезженую тему. Думайте, что вы пишите! А вы, Танечка, попридержали бы немного лошадей. Это, как минимум, не культурно с вашей стороны. а теперь по теме. К сожалению, на игру не попала, но буду смотреть запись. уверена, парни из Чистогона заслужили свой титул, хоть оптовики и рванули зал в клочья) немного обидно за Аварию (возникает вопрос - а кдэ Коля?). Ожидаем нового сезона) спасибо всем командам)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus