USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Клімчука можуть позбавити віз у Європу

11 Грудня 2013 15:47
Депутати опозиційних фракцій Волиньради звернуться до консульства Республіки Польщі у Луцьку з вимогою анулювати візи в Європу голові Волинської ОДА Борису Клімчуку і наближеним до нього регіоналам.
Рішення про звернення до консульства Польщі прийняли під час зборів депутатів, що відбулися сьогодні, 11 грудня, замість позачергової сесії облради, яка не відбулася.

Нагадаємо, волинський фермер Руслан Хомич під час зборів депутатів обласної ради закликав підготувати звернення у польське консульство із закликом, щоб відмовляли у візах усім членам Партії регіонів: «Вас, Карпюк Роман Петрович, прошу, щоб взяли папір підписаний громадою і кричали «ХЕЛП» - щоб допомогли, щоб заблокували усі рахунки Януковича і його рідних, щоб заборонили усім членам Партії регіонів виїжджати за кордон».

У коментарі виданню «ВолиньPost» голова фракції ВО «Батьківщина» у Волиньраді Роман Карпюк повідомив, що опозиційні депутати Волиньради звернуться до консульства Республіки Польщі у Луцьку, аби голові Волинської ОДА Борису Клімчуку та «приближеним» регіоналам заборонили виїзд в Європі.
«До консула звернемося з вимогою анулювати візи Клімчуку і всім «приближеним» від Партії регіонів. І не відкривати надалі», – зазначив Роман Карпюк.
«Приблизно 10 депутатів обласної ради уже вирушили до консульства», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
вася Показати IP 11 Грудня 2013 16:21
який брєд ! вже не знають шо б то придумати ! ви ще забороніть в туалєт ходити !
Івано-Франківськ до вася Показати IP 11 Грудня 2013 16:47
Васелю, сходи в туалєт, провітри кімнату та подихай свіжим повітрям... Можливо будеш думати, перед тим, як писати такі коментарі...
Дауненоку из фрарнко до Івано-Франківськ Показати IP 11 Грудня 2013 18:14
коментар було видалено
ромашка до вася Показати IP 11 Грудня 2013 21:54
різні речі-вони проти асоціації,тоді нащо їм візи? а не тільки регіаналам,а й їхнім родинам!отак їм всім! оце дії,реально вчинок,браво!
хехе) Показати IP 11 Грудня 2013 16:27
В туалет тільки по пропусках і вдвічі дорожче)
Лучанин Показати IP 11 Грудня 2013 19:26
Да, дожилися. В україні вже багато депутатів взяли на себе повноваження до яких вони не мають жодного відношення. Наскільки вже мені той Клімчук противний і в будь-якій іншій ситуції я б хотів щоб він покинув цю посаду, але в даному випадку я невольно розумію, що хочеться його захистити від таких уродів.
едуард Показати IP 11 Грудня 2013 19:36
Самі ж напевне не знають для чого їм польська віза тому й думають що й іншим вона не потрібна. А доречі завдяки Борису Клімчуку багато проектів між Польщею та Україною!!!
Ромашка до едуард Показати IP 11 Грудня 2013 21:56
Нащо? Нехай в Росію їде! Тоді суперечимо самі собі-працюємо з євр. країною,а як до діла-тоді все, не треба, ау,прокинтесь! БАНДУ ГЕТЬ!
Івано-Франківську Показати IP 11 Грудня 2013 20:01
Якщо ти сі є глупий гуцул і спустився в полонину, то наш батя Янек швидко покаже тобі де твоє сі місце - і будеш сі тремтіти від страху і боятися навіть пукнути
тюльпан до Івано-Франківську Показати IP 11 Грудня 2013 21:57
тупий гуцул як ти тут пишеш-в 500 раз мудріший та розумніший за тебе, а ти невиховане створіння, сіра масса корисна!
Анонімус. Показати IP 11 Грудня 2013 20:35
цього старого царька Волинського вже давно пора послати чим подалі. Злодій в законі, рекитир і знавець по розкраданню тендерних грошей. Повірте, каже не просто так, знаю багато фактів.
стукачок Показати IP 11 Грудня 2013 22:36
А цікаво, чи Б.П. здав до МЗС свій дипломатичний паспорт? Чи виїзджає закордон без жодних проблем (віз, дозволів, митниць, тощо)?
Ваня Показати IP 12 Грудня 2013 09:26
Ага вас послухали і лишили його поїздок за кордон.Ой не смішіть їздив він і їздити буде, а вас всіх в ду*і має.Накрадіть ви стільки грошей і дорвіться спочатку до цих корит,як він дорвався ще за совєта був таким же самим. Ото тільки радієте з того, що говорите всякі дурниці і самі в них вірите

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus