USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчуку на Волині мало сала. ФОТО

18 Жовтня 2010 13:18
«Без сала ніхто нікуди не буде рухатися. Ні депутати, ні кандидати, ні голови. Сало справа не теоретична, а цілком практична. Його треба тільки бачити, мацати і їсти. Воно відгодовується, 370 тисяч голів свиней у нас в області. Мало! Добавили в цьому році 32 тисячі. Мало! На Волині повинно бути не менше мільйона голів свиней», - говорив у неділю, 17 жовтня голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук на Чемпіонаті любителів сала «З любов’ю до …сала».
Клімчук зізнався, що будучи послом у Литві та Азербайджані, роздавав на свята в якості сувеніру до 50 кілограм сала.

Клімчук на ярмарку придбав два значки з надписами «Хочу багато грошей, роботу – не пропонувати» та «Бережіть Батьківщину – відпочивайте закордоном», шерстяні коричневі шкарпетки аби вдягати їх на полювання, декілька дерев’яних ложок для кулішу, в’яленої риби, глиняної глечики для кислого молока та м’ясо.

Безкоштовно отримав від організаторів коровай, кілограмовий шмат сала та сало в білому та чорному шоколаді від Юрія Просвірова з Луцька. Після чого побажав патрулю міліції гарної служби, викурив з ними цигарку, поговорив з фермерами і пішов.

Голова Волинської спілки захисту прав споживачів Геннадій Кожевніков прикупив на сальному святі кілька дерев’яних гребінців. Біля свиней намагався їх почухати. Деякі господарі кажуть, що чим частіше чухати свиню за вухом – тим швидше вона росте.

Голова управління культури Володимир Лисюк смакував бутерброди, а начальник управління розвитку АПК ВОДА Юрій Горбенко прийшов на свято разом з внуком.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Міля Показати IP 18 Жовтня 2010 13:49
Там де Клімчук, там успіх і перемога. Там де Клімчук, там спокій.
Лучанин Показати IP 18 Жовтня 2010 14:20
"Клімчук зізнався, що будучи послом у Литві та Азербайджані, роздавав на свята в якості сувеніру до 50 кілограм сала." Хочу повідомити Б.П. Клімчуку, що 94% азербайджанців - мусульмани, і, сало там ніхто не їсть. Свинина там вважається зневагою, а подарунок від посла й поготів...
Джек Показати IP 18 Жовтня 2010 16:13
Респект і уважуха Петровичу.
дідо Показати IP 18 Жовтня 2010 17:55
КЛІМЧУК-СОВКОВИЙ ПОКАЗУШНИК ТА БРЕХУН... ..
симпатик Клімчука Показати IP 18 Жовтня 2010 20:25
До "критиків": хлопченята, проти Бориса Петровича - всі ви нікчемні,заздрісні, дешеві гімнячкуваті пісюни. Ця Людина зробила прекрасну кар'єру і НІДЕ не зганьбила свого чесного імені. МОЛОДЕЦЬ! Так тримати, Борисе Петровичу!
Критик до симпатик Клімчука Показати IP 19 Жовтня 2010 09:37
симпатик Клімчука Вчора 20:25 "всі ви нікчемні,заздрісні, дешеві гімнячкуваті пісюни." Це так симпатиків у Волинській ОДА навчають? Після слова дешеві потрібно поставити кому філолог-симапатик.
Джек Показати IP 18 Жовтня 2010 20:31
до Дідо, може і совковий зате сильний
saloed Показати IP 18 Жовтня 2010 21:29
Лучанину: Про сало Клімчук казав, що роздавав у Литві, а їв, в більшості, в Азербайджані, мовляв там мусульмани і приходилось самому. Якщо не знаєте і не були присутні - то не пишіть по чому зря!
Лучанин до saloed Показати IP 19 Жовтня 2010 10:00
до saloed Вчора 21:29 Я не пишу, я просто процитув автора, який так і написав "Клімчук зізнався, що будучи послом у Литві та Азербайджані, роздавав на свята в якості сувеніру до 50 кілограм сала.". Так, що всі претензії до незалежних і об"єктивних журналістів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus