USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Кліп на пісню для Євробачення знімали у Чорнобилі. Відео

14 Травня 2010 16:17
Українська співачка Альоша презентувала кліп на пісню "Sweet people"
Про це інформує сайт Відголос.
12 травня співачка Альоша презентувала кліп на пісню "Sweet people", з якою представить Україну на конкурсі "Євробачення - 2010".
Зйомки відео тривали з 19 по 21 квітня. У пісні співачка закликає людей не руйнувати нашу планету, а навпаки - берегти її.
Перші два дні відео знімали на київському покинутому заводі "Радикал", останній у Чорнобилі. Знімальна група постаралася відтворити руїни будівель, старі телевізори, сіре небо. Таким чином був створений образ світу на порозі екологічної катастрофи.
Образ Альоші в кліпі максимально наближений до повсякденного одягу міської жительки: потерті джинси, кеди, футболка з Землею у вигляді серця і плащ.
Нагадаємо, 14 травня співачка відбуває в Осло, де пройде "Євробачення-2010".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus