USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вже у жовтні зростуть штрафи за паркування на місцях для інвалідів

24 Липня 2017 12:39
Закон, який посилює покарання за паркування авто на місцях для інвалідів, вступить у силу вже у жовтні цього року, через три місяці після підписання президентом.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Як йдеться у законі, підвищується розмір штрафів за зупинку чи стоянку, паркування транспортних засобів на місцях, призначених для безоплатного користування особами з інвалідністю чи особами, які їх перевозять. Автомобілі-порушники будуть забирати евакуатори. Такий самий штраф світить комунальникам, або підприємцям, які не облаштують спеціальні місця на своїх паркувальних майданчиках.

Згідно з документом, штраф за відповідне правопорушення складатиме від 60 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1020 – 1700 гривень).

Відповідний закон вступить в силу через 3 місяці. Зараз штраф за незаконну парковку на пільговому місці становить близько 300 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus