USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кличко нокаутував «австралійського Тайсона»

27 Квітня 2014 00:39
Володимир Кличко захистив титул чемпіона WBO, нокаутувавши австралійця самоанського походження Алекса Леапаї, відомого на Батьківщині за прізвиськом Тайсон. Перемогу українець здобув вже у п'ятому раунді, - повідомляє ТСН.

Бій відбувся у суботу ввечері, 26 квітня, в німецькому Оберхаузені. Для Кличка-молодшого це вже 62-га перемога у професійній кар'єрі і 52-га нокаутом. Нагадаємо, в андеркарті бою Кличко - Леапаї наш козак Олександр Усик здобув третю поспіль суперперемогу у професійній кар'єрі. Сашко нокаутував в третьому раунді ганця Бена Нсафоа.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тайсон Показати IP 27 Квітня 2014 12:56
Таких ганебних боїв не проводив жоден видатний боєць у цій ваговій категоріі. Ганьба Кличку і організаторам, які штучно тримають Кличка на вершині рейтінгов. А виконання Гімну України та ким, просто що вона дружина Віталія - це взагалі не піддається опису, хто вона взагалі така? В Україні не вистачає людей-артистів хто дійсно заслуговує і має право на виконання Гімну? Такого жодна країна собі не дозволяє, а Кличком керують кукловоди-промоутери, яким шоу подавай, але не з державною символікою таке влаштовувати треба! Це ще раз доводить, що Кличко в усьому зовні керований!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus