USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Кличко-старший мордував Джонсона всі 12 раундів. ФОТО

13 Грудня 2009 18:01
У суботу Віталій Кличко захистив свій титул чемпіона світу з боксу серед суперважковиків за версією WBC. Українець виграв двобій у американця Кевіна Джонсона.

Віталій переміг одностайним рішенням суддів. Пояс чемпіона залишили в українця за підсумками 12 раундів бою, який видався жахливими для американця і затяжним для Кличка.

«Джонсон розчарував усіх своєю пасивністю на рингу», - зізнався Володимир Кличко у коментарі до перемоги свого старшого брата Віталія.

«Це був дуже довгий бій, а мені хотілося, щоб все закінчилося швидше. Хотілося, щоб Віталій нокаутував суперника. Але той весь поєдинок поводив себе пасивно, і не думав наступати, загалом розчарував», - розповів Володимир Кличко.

Після бою брат розповів братові, що Віталію також хотілося перемогти достроково і він трохи засмучений, що цього не сталося. «Дострокова перемога зробила би поєдинок яскравішим і незабутнім. Що ж, я не втомлююся повторювати, що красу в ринзі роблять обидва боксери», - сказав Володимир в інтерв’ю.

Тепер 38-річний Віталій Кличко виграв 39 боїв, з них 37 нокаутом, а два програв через травми. Для Джонсона це стало першою поразкою на професійному ринзі. Раніше 30-річний американець здобув 22 перемоги і одну зустріч звів до нічиї.

Довідково:
Сьогодні брати Клички володіють чотирма з п\'яти поясів чемпіонів світу. Володимир є чемпіоном за версіями IBF, WBO і IBO, а Віталій - найкращий за версією WBC. Поясом чемпіона світу за версією WBA володіє британець Девід Хей, - пише lenta.ru
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
OrestN Показати IP 13 Грудня 2009 18:40
тепер кличко буде місяцями відновлювати здоров"я і своє обличчя. отакий цей "спорт", але за таку купу грошей чим не пожертвуєш!
Таня Показати IP 13 Грудня 2009 21:26
Кличко ще раз доказав хто є хто. Шкода, що не було накаюту, хоча Віталій старався, але Джонсон показав класний захист і більш нічого. Давайте сюди на розправу до Кличків базіку Хея, хочу побачити як він буде літати по рингу.
seal Показати IP 14 Грудня 2009 00:39
Віталік, безумовно, молодець. І сьогодні без сумніву він найсильніший боксер у світі. Але все таки, що не кажіть і Джонсон не вдарив лицем у грязюку. Вистояти 12 раундів проти Кличка - це вам не хухри-мухри. Треба віддати йому належне. А Віталію, мабуть, треба потихеньку задумуватись над завершенням професійної боксерської кар'єри. І вік уже не той, та й молоді перспективні бійці з'являються. Льюіс у свій час так і зробив, пішовши непереможеним чемпіоном.
Петро Показати IP 14 Грудня 2009 08:59
Це Джонсон мордував глядачів 12 раундів, боячись вдарити Віталія. А seal каже що йому треба йти зі спорту. Немає альтернативи наразі - чого ж іти?
Юка Показати IP 14 Грудня 2009 09:59
До seal: Віталій у вчорашньому інтерв'ю сказав, що вони з братом мають намір здобути усі пояси у надважкій категорії (лишається ще один), а тоді вже думатимуть про гарний вихід "у відставку"
Юка Показати IP 14 Грудня 2009 10:03
Віталій вчергове довів, що він найкращий. Хоча і Джонсон молодець, тримався на ринзі достойно і таки кілька добрячих синців Кличку на пам'ять залишив
seal Показати IP 14 Грудня 2009 10:30
До Петро 14 грудня, 08:59. Судячи із обличчя Віталія - не так то Джонсон і боявся вдарити. І я ж не кажу, що Віталій має вже терміново йти зі спорту, а тільки задуматись над цим. Рано чи пізно це ж потрібно робити. Сьогодні для нього дійсно важко знайти альтернативу. Але ж час не стоїть на місці. А поки що Бажаю братам Кличкам здійснити їхню давню мрію - зібрати всі чемпіонські пояси.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus