USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кличко відхилив пропозицію Валуєва. Але дає останній шанс

5 Березня 2010 14:42
Віталій Кличко відхилив пропозицію команди Миколи Валуєва про бюджет поєдинку. Нагадаємо, що Микола хоче 2,5 мільйона доларів і частину прав на телевізійну трансляцію.
За словами українця, таку суму ні за один поєдинок не заробляв російський суперваговик, а він ще вимагає і частину за телетрансляції.
«На мій погляд, існує два варіанти, чому Валуєв висуває нездійсненні вимоги. Перший: він заздалегідь знає, що не зможе перемогти. І таким чином чемно відмовляється від поєдинку, - розповів Віталій Кличко. - Другий варіант: він хоче на бій зі мною заробити максимальні пенсійні гроші. Ймовірно, програвши другий раз поспіль, він піде. Мені цікавий цей боксер не своїми технічними даними, а вражаючими розмірами. Мені цікаво покласти його на поміст».
Крім того, Кличко піддав критиці і промоутерський штаб Валуєва. На думку українського боксера, Дон Кінг залишає всіх «без трусів».
«Я вважаю великою помилкою Миколи, що він став працювати з Доном Кінгом, - заявив Кличко. - Від нього багато боксерів пішли буквально без трусів. Він і Валуєва розорить».
Таким чином, Віталій Кличко дав Валуєву, за його словами, останній шанс прийняти чемпіонські умови і погодитися на бій. Інакше поєдинок буде проведений з іншим суперником, ім\'я якого буде названо наступного тижня, - пише Gazeta.ua.
Також буде озвучено місце проведення поєдинку.
«Я діючий чемпіон світу, Валуєв на даний момент навіть не офіційний претендент. Він ніколи не заробляв таких грошей. А я надаю йому право боротися не тільки за гроші, а й за престижний пояс, яким володіли Мохаммед Алі, Майк Тайсон, Леннокс Льюіс. Коли я отримав таку пропозицію, погодився не роздумуючи», - підсумував Кличко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
seal Показати IP 5 Березня 2010 15:07
А на фотці чомусь замість Віталія Володимир Кличко. :-(
Snap_x Показати IP 5 Березня 2010 17:51
Напевно не судьба щоб той бій відбувся... А на фото справді Володимир)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus