USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

КНДР підірвала бомбу, яка у 4 рази потужніша за скинуту на Нагасакі

3 Вересня 2017 12:06
У КНДР розробили водневу бомбу, яка може бути встановлена в якості боєголовки для міжконтинентальної балістичної ракети.

Про це повідомляє «Ренхап» з посиланням на ЦТАК.

Як зазначається, лідер КНДР Кім Чен Ин особисто оглянув розробку. Північнокорейське агентство стверджує, що КНДР вдалося розробити більш досконалу ядерну зброю, що є «знаковим кроком» у розвитку такого озброєння в країні.

КНДР не представила доказів створення нової зброї за винятком фотографії Кім Чен Ина.

У неділю, 3 вересня, КНДР провела чергове, вже шосте за останній час, випробування ядерної зброї. В цьому сусідню країну запідозрила влада Південної Кореї, на території якої стався землетрус силою 6,3 бали.

Як інформує Кореспондент, потужність бомби, яка, ймовірно, була випробувана, склала 100 кілотонн. Про це заявив глава оборонного комітету парламенту Республіки Корея Кім Ен У.

"За оцінками, потужність (бомби) склала до 100 кілотонн. Це попередній звіт", - наводить слова чиновника видання. Кім Ен У відзначив, що бомба була в чотири-п'ять разів сильніше, ніж та, що була скинута на Нагасакі в 1945 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лалала Показати IP 3 Вересня 2017 13:52
Новость из розряда, как раисся готовит трєтью мировую войну. Вопрос только в том, когда всем остальным надоест делать вид, что мир не замечает ядерной программы КНДР, которая по сути есть творением раиссии.
Степан до Лалала Показати IP 3 Вересня 2017 18:09
Яскрава дємонстрація що так зване "світове співтовариство" л*йна не варте. Трам вже десяток "останніх" попереджень зробив.
Я Показати IP 4 Вересня 2017 10:39
Так яка бомба,воднева чи ядерна???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus