USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Кого привітали у Камені-Каширському від Фонду Ігоря Палиці

30 Грудня 2015 19:00
Працю в районах Волині Фонд Ігоря Палиці розпочав у грудні, хоча фактично діяльність поза межами обласного центру почалася ще з осені.

Як повідомлялося, Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» розширює свою діяльність і змінює назву. Так, з 1 січня 2016 року Фонд «Новий Луцьк» буде називатися «Тільки разом».

Камінь-Каширське представництво Фенду вже давно вивчає потреби жителів району, приймає звернення, прохання сприяння, допомоги й ініціативи, - розповідає представник Фонду Ігоря Палиці в Камені-Каширському Надія Склезь.

І вже є перші здобутки. Про це йдеться у відеосюжеті, який оприлюднила прес-служба Фонду.



Понад 7 тисяч подарунків отримали до новорічних свят вихованці дошкільних закладів Камінь-Каширського району. Серед них - дітки з дитсадка №3 в районному центрі, де частково коштом Фонду планується виконання робіт з енергозбереження.



Завдяки активним і творчим батькам, допомозі депутатів, за підтримки вихователів у Камінь-Каширському дитсадку №3 зробили чимало із його облаштування. На черзі – заміна санвузлів, та облицювання фасаду, а ще – зовнішнє утеплення, оскільки заклад потерпає від значних енергозатрат. Щомісяця взимку за мінусової температури котельня використовує більше 5 тисячі кубометрів природного газу, тому до Фонду Ігоря Палиці подали заявку на спільне впровадження програми енергозбереження.



Іще одне досягнення Фонду в Камінь-Каширському районі – реконструкція фасаду та утеплення приміщення школи в селі Гута Боровенська Камінь-Каширського району. Роботи наразі ще тривають.

Приміщення одноповерхове, із пічним опаленням, класні кімнати невеличкі, досить теплі, але давно вже сподівалися на економію тепла і на естетику. Завдяки поблажливій зимовій погоді бригада готова працювати максимально, щоб якнайшвидше завершити роботи у школі, де, до слова, навчається 180 учнів.

У передноворічних перетвореннях неабияка заслуга новобраного сільського голови Гути Боровенської Наталії Кобець, колишнього заступника директора із виховної роботи цієї школи. Наталю як кандидата запропонувала партія «УКРОП» і селяни повірили.

«Школа у Гуті, так би мовити, не тримається купи: актовою залою служить клуб, що його ніяк не вдається прогріти, майстернею і спортзалом – ще дві сусідні хатинки. Їдальня розміщується за кількасот метрів у дитячому садку. Тому селяни розробили проект на добудову. На місці сільської бібліотеки планують звести усе необхідне, адже є для кого працювати», - наголошує Наталія Кобець.

Найбільша перемога – те, що збагнули, що максимального результату можна досягнути у гурті – тільки разом.

Напередодні новорічних свят у центрі Каменя-Каширського засвітили новорічну ялинку - святковій вітальній атмосфері, з піснями і конкурсами. Не обійшлося і без участі Фонду Ігоря Палиці, що приготував для дітей подарунки.

Міський голова Каменя-Каширського Василь Бондар зауважив, що представники громади у раді намагаються працювати дружно, належно від політичних уподобань. Адже роблять спільну справу.

«Як і в будь-якому куточку Волині, у Камені-Каширському сподіваються на позитивні зміни, на нове дихання, на розвиток. Головне – прагнути перетворень, об’єднуватися. Шукати однодумців і рухатися разом уперед», - наголошує міський голова.

Додамо, що інтереси району в обласній раді представляє їхній земляк із українського об’єднання патріотів Анатолій Філюк.

З його слів, у Камінь-Каширському районі – найбільша народжуваність на Волині. Так, лиш в одному тільки районному центрі більше ста матерів-героїнь, у сім’ях яких більше 5 дітей. А в передноворічний час ще десять жінок району отримали посвідки й ордени матусь, які здійснили чи не найсвятіший подвиг. Багатодітні сім’ї – це категорія, варта особливої уваги Фонду Ігоря Палиці. Першою чергою допомога надається особливим діткам. Зокрема, це путівки на оздоровлення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Ірина Таран Показати IP 30 Грудня 2015 19:36
Турбота про діток в новорічно-різдвяні свята - це святе діло
Марта Показати IP 30 Грудня 2015 20:01
Правильний підхід Фонду: на Поліссі діти повинні мати умови в ДНЗ не гірші, чим в Луцьку! На прикладі обласного центру думаю, що аналогічні проблеми віришуватимуться і в інших населених пунктах області.
Штучні коменти до Марта Показати IP 31 Грудня 2015 14:50
Навіщо організовувати такітхвалебні коменти,в які ніхто не повірить. А фонду від них буде лише одна шкода
Анонім Показати IP 30 Грудня 2015 20:12
Неужели в ближайшее время предстоят очередные выборы?
13 Показати IP 31 Грудня 2015 08:56
В тому то й різниця, що деякі тільки перед виборами шевеляться. І то не роблять, а тільки обіцяють. А Палиця допомагав і до і після продовжує
ТА-НУ Показати IP 31 Грудня 2015 08:56
Шо за ш..ра на початку, де її взяли?
округ 23 Показати IP 31 Грудня 2015 09:31
палиця тоже помагає перед виборами, нашому округу ніколи палиця непомагав, лише про округ дбав покійний єремеєв і на даний час фонд допомагає всім, а це ж перед виборами піараться наперегонки, він сам іти не буде а от товстенюка буде підтримувати і помагати поки що.чому іншим районам не помагає, що там дітей нема чи подарки кінчились.
своєріний Камінь Показати IP 31 Грудня 2015 09:56
Єремєєв теж допомагав нашому Каменю, але ми розкусили його: він дуже багато обіцяв нездійсненного, а потім лише імітував, тобто обманював нас. І ми активно не голосували за нього на останніх виборах. До того ж наші виборці є своєрідними, до них ключик важко підібрати... Якщо менеджери Палиці цього не розуміють то їх виділені на наш Камінь гроші теж будуть політично невиправданими...
незрозуміла вибірков Показати IP 31 Грудня 2015 10:20
Цікава цитата: "Камінь-Каширське представництво Фенду вже давно вивчає потреби жителів району, приймає звернення, прохання сприяння, допомоги й ініціативи" А що - інші райони для фонду це байдужість і темний ліс? То нехай однин Камінь-Каширськ і голосує за нього на виборах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus