USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Лучани привезли «бронзу» з Франції

11 Червня 2015 15:19
Луцькі спортсмени вибороли дві бронзові медалі на Чемпіонаті світу з французького боксу – сават. Про це повідомляють у прес-службі Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Так, з 4 по 7 червня у Францію, у місто Ла-Рош-сюр-Йон, з'їхалося понад 350 учасників з 26 країн світу, аби поборотися за золоті медалі.

Серед спортсменів, які брали участь у змаганнях, були і ті, які входять у збірну України. До Франції поїхали і представники з Луцька: Андрій Подвальний та Анастасія Коновальчук. Варто зауважити, що таку можливість їм надав Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк», який в рамках програми «Луцьку - спорт високих досягнень» виділив кошти на проїзд та проживання учасників.



Так, Анастасія та Андрій отримали можливість проявити свій талант і вміння у боях з іншими спортсменами, які представляли понад 10 різних країн.

Анастасія змагалась із спортсменами з Японії, Мадагаскару, Куби, Італії та інших країн, і в нелегкій боротьбі завоювала бронзову медаль. Андрій Подвальний показав свої вміння у боях зі спортсменами з Марокко, Франції, Іспанії, Хорватії і також виборов бронзову нагороду. Учасники отримали безліч приємних вражень та емоцій від участі у змаганнях.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
мішка Показати IP 11 Червня 2015 15:20
без палицяфонду - спортсмени - не спортсмени!
!!! до мішка Показати IP 11 Червня 2015 15:40
Так, без Фонду не обійтись, бо ці спортсмени крім нього нікому іншому не потрібні!!
ага Показати IP 11 Червня 2015 15:38
спортсмени молодці!! певно,фонд зобовязує усіх,кому виділяє кошти,фоткатися у йіхніх футболках чи з прапорцями :)) ну просто у кожній новині світять...
Тіна Показати IP 11 Червня 2015 15:44
Знаєте, я мама дитини, яка неодноразово їздила на різні змаганні завдяки підтримці Фонду. Якщо ви не знаєте, то спорт у нашому місті майже не фінансується, і ото тільки добре, що є фонди, які можуть профінансувати поїздки. А без змагань спортсмен не спортсмен. А щодо футболок, то звичайна спортивна практика, одягати футболки з логотипами спонсорів.
аяяй до Тіна Показати IP 11 Червня 2015 19:05
Да что вы говорите,а недавно статья в ВН была что на спорт в нашей области выделяются деньги и немалые с госбюджета

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus