USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Колаборанти із Мелітополя до Криму відправили перший поїзд із краденим зерном

8 Червня 2022 10:53
З тимчасово окупованої російським військовим частини Запорізької області до Криму відправили перший товарний потяг із краденим в України зерном.

Про це повідомляє російський «Інтерфакс» із посиланням на призначеного окупантами так званого голову військово-цивільної адміністрації Запорізької області колаборанта Євгена Балицького.

«З гордістю та радістю повідомляю вам першим про те, що потяг... у напрямку Криму пішли перші вагони, залізничні вагони, 11 вагонів пішли із зерном із мелітопольського елеватора», – сказав він.

Колаборант висловив сподівання, що «найближчим часом ці поставки будуть збільшені у сотні разів» – «сотні вагонів, тисячі вагонів».

За словами Балицького, українські фермери за вкрадене росіянами зерно нібито «отримають гроші, які їм будуть дуже актуальні, щоб вони могли посіяти наступний урожай».

В окупаційній адміністрації Мелітопольського району, заявили, що «регіон завжди славився високими врожаями зернових культур», тому, «природно, найближчі країни розглядаються як експортери».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 8 Червня 2022 16:02
Невже так складно мінуснути одного вилупка?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus