USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькому коледжу технологій, бізнесу та права - 50

15 Травня 2015 20:20
У Коледжі технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки - справжнє свято. Саме сьогодні навчальному закладу виповнюється 50 років. Про це йдеться на сайті Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

З нагоди ювілею в актовій залі зібралися студенти і меценати, посадовці і колеги-освітяни. Захід розпочав промовою директор коледжу Станіслав Щеблюк. Він зазначив, що хороші результати роботи навчального закладу стали можливими лише завдяки тому, що гарно працював колектив, а меценати та освітяни постійно допомагали та долучалися до діяльності коледжу.



«Сьогодні ми відзначаємо ювілей. За 50-ть років минуло багато часу, змінилися покоління, але тоді, коли започаткували коледж, сформувався прекрасний колектив. Саме завдяки цьому фактору ми змогли досягнути успіху у освітянській сфері. Ті, хто приходив пізніше, підтримували кращі традиції та вносили корективи у роботу. Відтак, якість роботи нашого коледжу покращувалася. Хочу подякувати за надбання Тамарі Антонюк. Вона, як перший директор закладу, подала дуже гарний приклад для наслідування», - зауважив чоловік.



Роботу колективу відзначили і присутні посадовці та освітяни. Тим, хто проявив себе, вручили нагороди.



Окрім того, директор коледжу зазначив, що без постійної підтримки Фонду Ігоря Палиці працювати було б значно важче. Так, чоловік згадав про те, що Фонд виділив кошти на ремонт даху та актової зали, а також обладнав комп'ютерний клас.

«Хочу подякувати особисто Ігорю Палиці за те, що Фонд «Новий Луцьк» завжди фінансово допомагає нашому навчальному закладу. До прикладу, нам облаштували комп'ютерний кабінет - такі є навіть не у кожному вищому навчальному закладі. Окрім того, раніше профінансовано ремонтні роботи: відремонтували актову залу та дах», - прокоментував Станіслав Щеблюк.

Заступник голови правління Фонду Ірина Констанкевич зауважила, що Ігор Палиця завжди допомагав та буде допомагати освітянам.



«Засновник Фонду Ігор Палиця завжди підтримував розвиток освіти. Відтак, у попередні роки за кошти Фонду оснащено 4 різнопрофільні лабораторії. Нині ми відкрили вже 4 лабораторії, а створення ще 2 подібних - у процесі. Для нас дуже важливо, аби студенти могли навчатись у хороших умовах, адже тільки так у них буде бажання та сила отримувати нові знання», - зазначила Ірина Констанкевич.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Самооборона Показати IP 15 Травня 2015 20:54
Що там робить Загрева її вже звільнили? *еровніца
Вчитель до Самооборона Показати IP 16 Травня 2015 20:41
Загрева як з ланцюга зірвалась все управліня освіти не може дочекатись (ще тиждень) коли її виставлять за двері. Загрево тебе кинуть всі: зла, мстива, тупа і підла людина.
Знаючий Показати IP 15 Травня 2015 21:03
Тай того цілого директора пора перевести в завгоспи,бо щось не дуже тяне. Хвоста підняв так,що вже пора відрубувати, а саме то толком нічого не варте. Ну не був би полішучок.
Анонім. Показати IP 16 Травня 2015 00:30
А студентам чому не вручили грамоти , вони що не в коледжі вчаться? Це 50 років коледжу , чи тільки директору?
Cтудент Показати IP 16 Травня 2015 22:48
Студенти в шоці!!!! Що за свято? Для кого?....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus