USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцької музшколи можуть забрати приміщення

21 Січня 2014 16:12
На балансі Луцької музичної школи №1 імені Фридерика Шопена є риміщення старої котельні, яке не використовується. Колектив навчального закладу категорично проти, щоб його здавати в оренду, мовляв «розбазарять» й усе інше.

Ця тема стала дискусійною сьогодні, 21 січня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації.

«Я розумію, що це будуть додаткові надходження, але колектив проти, через минулорічні події, коли в оренду віддавали клас за класом, люди це трактують як захват території»,- каже директор музичної школи Ольга Чуріна.

Депутати Луцької міської ради наголосили, що приміщення не може пустувати і руйнуватися, бо це не по-господарськи. «У вашу казну буде надходити прибуток. Це 30% від оренди, у грошах це 220-230 гривень за місяць на рівному місці. Це вигідно для Вас. Забрати приміщення можна, але як буде треба, то вже не повернеш. Якщо це даватиме користь і кошти в бюджет, то як від цього можна відмовитися!?», - каже депутат Луцькради Артур Василевський.

Пустуюче приміщення – колишня одноповерхова котельня, яку передали на баланс Луцької музичної школи №1 у 2005-му році. З того часу воно не використовується й руйнується. На стінах грибок, по будівлі пішли тріщини. Немає там й електрики, тепла, води, не проведена каналізація. Розміщене приміщення через вулицю від навчального закладу.

Члени комісії зазначили, що це приміщення хочуть віддати орендарю, який його і «доведе до пуття», а потім вже можна буде говорити і про продаж. Місце вигідне, кажуть, адже поряд є сотка землі, яку можна використати під автостоянку, а це центр міста. Якщо ж орендар не знайдеться, то планують ставити на продаж через аукціон.

Колектив музичної школи висловив прохання, щоб конфліктний об’єкт зняли з балансу школи.

Депутати прислухалися до побажань і проголосували за те, щоб стару котельню прийняти на баланс комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
підрахуй Показати IP 21 Січня 2014 17:00
Великі гроші з оренди - 220 грн. стільки коштує оддин тітушка за добу.
колишній депутат Показати IP 26 Січня 2014 07:04
Вчителі, не віддавайте! влізуть спочатку трішки, потім руку відкусять. Це не ті гроші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus